Kom 17 Januari naar de Winter Informatiemarkt

Op donderdag 17 januari ben je tussen 19.00 en 20.00 uur van harte welkom op de Winter Informatiemarkt in het Atelier Parijsch. We vertellen je graag meer over de woningen die nu in verkoop zijn én over de aankomende projecten.

Zo presenteren we het gloednieuwe plan Forteneiland en kun je de woningen van ParkHouses bezichtigen door middel van een VR-bril. Dit alles in ons atelier dat we hebben ondergedompeld in winterse sferen. Geniet van een versgebakken stroopwafel, een glas cider of en een lekkere bak koffie van onze barista. Zien we je daar?


Winter Informatiemarkt Parijsch

Sneak Preview Forteneiland

Parijsch is volop in ontwikkeling. Er wordt druk gebouwd, verhuisd én gewoond! Ondertussen werken we aan mooie nieuwe plannen. Eind februari/begin maart gaan we in verkoop met de eerste woningen van Forteneiland Oost. Forteneiland Oost wordt een heel gevarieerd buurtje. Geen straatje is hetzelfde en het uitzicht is altijd anders. De diversiteit aan woningtypen is groot. Zo vind je hier zowel charmante ‘tiny houses’ als luxe tweekappers en alles daar tussenin. Met de stoere, robuuste architectuur knipogen we naar het rijke fortenverleden van de Hollandse Waterlinie. Daarmee geven we Forteneiland een heel eigen gezicht.

Avontuurlijk buitenleven

Eén van de grootste kwaliteiten van Forteneiland is het water rondom. Er zijn prachtige huizen met tuin aan het water, maar ook als je niet aan het water woont, geniet je ervan. Er zijn namelijk allemaal groene doorkijkjes gemaakt, zodat je overal dat vrije eilandgevoel hebt. Er komt een parkzone langs het water, groene hagen bij de tuinen en bomen langs de lanen. Geen paaltjes en hekwerken, maar boomstammen markeren het einde van de weg. Als dit niet natuurlijk en avontuurlijk wonen is…

Benieuwd? Kom naar de Winter Informatiemarkt!

Kom dan donderdag 17 januari naar de Winter Informatiemarkt. We geven je een voorproefje van wat komen gaat en vertellen je graag meer over deze woningen.


Wetering Eiland

Wonen in het groen en aan het water Mooi en vrijstaand wonen op Wetering Eiland. Dat kan! Er is nog een mooie watervilla beschikbaar. In onze 2-onder-1-kap modelwoning krijg je een goed beeld van de ruimte en de omgeving zodat je een goed beeld hebt en een juiste keuze kunt maken in de nog beschikbare woningen. De modelwoning is op korte termijn te bewonen. De 2-onder-1-kap woningen, de watervilla en de vrijstaande woning zijn nu in aanbouw. Dit jaar kun je er wonen en genieten van de voordelen van een nieuwbouw woning, de ruimte en de nieuwe wijk. Je bent welkom in de modelwoning! Het adres is Boeltjesgraaf 25 in Culemborg. Neem contact op met één van de makelaars om een afspraak te maken.  Bekijk hier de woningen van Wetering Eiland

De Wilde Tuin is uitverkocht!

Tijdens de Parijsch Experience in oktober gingen we in verkoop met de 20 eengezinswoningen van De Wilde Tuin. De kleinschalige opzet, de groene pleinen, de ligging langs de parkzone én de ruimte (standaard zes slaapkamers) in de huizen zorgden ervoor dat De Wilde Tuin in recordtijd is uitverkocht. Alle kopers nogmaals van harte gefeliciteerd!


ParkHouses

Ruim en groots wonen aan het park en het water De tuinen liggen schitterend aan het park en het water. Ook de erfafscheiding is heel bijzonder. Speciaal voor deze woningen is de ecowall ontwikkeld. De naam zegt het al. Dit is een dier- en milieuvriendelijke erfafscheiding waarmee we de natuur nóg dichterbij halen. De woningen zijn meer dan 8 meter breed met veel glas, enorm goede lichtinval en voorzien van minimaal 3 slaapkamers. De indeling van de begane grond voor de keuken en woonkamer kun je helemaal zelf bepalen. Een woonkeuken, een kookeiland, een afgesloten keuken middels ensuite deuren, het is allemaal mogelijk. Leuk om te weten; de woningen zijn standaard voorzien van slim wonen; een huisbesturingssysteem. Tijdens de Winter Informatieamarkt heeft het ParkHouses team alle actuele informatie over de woningen en kun je met de VR – bril de binnenkant van ParkHouses bekijken. Super om te zien dat een andere indeling ook echt een andere woonbeleving geeft. Prijs vanaf 395.000,- en we starten dit jaar met bouwen.

Bekijk het woningaanbod van ParkHouses