window.dataLayer = window.dataLayer || []; {% endif %}
OVERZICHT BLOG

NVM OPEN HUIZEN ROUTE.

Blog

Aanstaande zaterdag is het tijd voor de NVM Open Huizen Route. Dit evenement wordt elk jaar 2 keer grootschalig georganiseerd door de NVM. Brecheisen Makelaars doet elk half jaar mee met dit evenement en geeft verkopers in Utrecht, Vleuten, Leidsche Rijn, Houten en Amersfoort de gelegenheid om hun huis op deze dag open te stellen voor woningzoekende.

Elk kantoor van Brecheisen bereid dit evenement voor door de etalage aan te passen en de woningen extra aandacht te geven op Funda en onze eigen website.

In Utrecht, Houten, Vleuten, Leidsche Rijn en Amersfoort zijn minder aanmeldingen dan voorgaande jaren. De overspannen woningmarkt is hiervan de oorzaak. Daarom raden wij van Brecheisen dan ook aan om een aankoopmakelaar in te schakelen. Omdat we graag meedenken en willen zorgen dat je je plek succesvol kunt aankopen, hebben we deze maand een speciaal tarief. Een aankoopmakelaar in Utrecht, Houten, Vleuten, Leidsche Rijn of Amersfoort kan je adviseren en begeleiden tijdens het gehele traject rondom de aankoop van je nieuwe huis.

Bekijk de deelnemende woningen op onze aanbod pagina. Ook kan je vanzelfsprekend contact opnemen met een van onze makelaars in Utrecht, Vleuten, Amersfoort of Houten door te bellen naar 030-233 11 34 of te mailen naar utrecht@brecheisen.nl. Onze makelaars geven je graag meer informatie.