window.dataLayer = window.dataLayer || []; {% endif %}
OVERZICHT BLOG

Kan een aankoopmakelaar mij echt helpen bij de aankoop van mijn nieuwe plek?

Blog

 Kan een aankoopmakelaar mij echt helpen bij de aankoop van mijn nieuwe plek? Nog niet zolang geleden nam je een aankoopmakelaar in de arm omdat je door de bomen het bos niet meer zag. Er was toen veel aanbod op de woningmarkt en je kon wel wat hulp gebruiken.  

Door het dalende woningaanbod, wordt het steeds lastiger om een mooie plek in de regio Utrecht te bemachtigen. Wellicht dat je dit zelf al reeds hebt ondervonden. Wij denken graag met je mee. Zo kunnen wij je gratis inschrijven in ons zoekersbestand. Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuw aanbod. Handig, toch? Brecheisen Makelaars is een NVM Makelaar en helpt je graag bij je zoektocht, gaat mee met bezichtigingsafspraken en ondersteunt bij het bieden op de woning. Ook kan een aankoopmakelaar je adviseren of een bouwkundige keuring noodzakelijk is en zal de koopakte worden gecontroleerd voor je gaat tekenen. 

Ben je op zoek naar een woning in Utrecht, Vleuten, Leidsche Rijn, De Meern, Houten, Nieuwegein, De Bilt of Bilthoven en wil je meer informatie over onze diensten? Brecheisen Makelaars kan je helpen! 

 
Juist in deze markt waarin er steeds minder woningen in aanbod komen, kan een aankoopmakelaar je helpen. Zeker in plaatsen als Utrecht, Vleuten, Houten, Leidsche Rijn, De Meern en Nieuwegein. Omdat deze plaatsen erg in trek zijn bij woningzoekers, staan ze in de rij om hier te mogen wonen.