Sinfonia

3541, Utrecht

Beschrijving

**Binnenkort in verkoop**

Project Sinfonia
Nieuwbouwproject Sinfonia in Nieuw Oost
Op een toplocatie in Nieuw Oost tussen Utrecht Leidsche Rijn Centrum en het Amsterdam Rijnkanaal wordt project Sinfonia gerealiseerd. Twee woonblokken met in totaal 41 bijzondere herenhuizen en 9 appartementen.

Doe mee met de ontwerpwedstrijd Sinfonia - 'Anders Wonen' en maak kans op €1.500,-*!
Nieuwbouwproject Sinfonia in Nieuw Oost aan Leidsche Rijn Centrum biedt bijzondere woningen. De woningen beschikken op de begane grond over een verdiepingshoogte van wel 4.5 m. De ruimte biedt daardoor veel mogelijkheden voor een kantoor of praktijk aan huis, een galerie of winkel of gewoon lekker riant wonen. Hoe zou jij deze woning indelen? Ga naar de project website voor meer informatie en stuur je ontwerp in t/m 3 december 2018.

Nieuw Oost
Met Nieuw Oost krijgt Utrecht een nieuw stadsdeel. Met de allure van het oude Oost, maar nu aan het prachtige Leidsche Rijn Centrum. Hier ontstaan nieuwe, unieke stadswoningen die met elkaar prachtige stadse straten vormen. Nieuw Oost ligt op wandelafstand van Leidsche Rijn Centrum waar je alles binnen handbereik hebt. Een groot aanbod aan winkels, leuke cafés, restaurantjes en koffietentjes.

Sinfonia
In Nieuw Oost is project Sinfonia in ontwikkeling. Een samenspel van twee architecten met als uitkomst twee unieke woonblokken. Eén gelegen aan Park Leeuwesteijn en één met uitzicht over het Amsterdam Rijnkanaal. In totaal komen er 41 royale herenhuizen (125-215 m²) en 9 appartementen (70-130 m²).

Anders wonen
Naast de bijzondere architectuur, de hoge duurzaamheidsambities, de grote stadstuinen en eetbare ecologische zone kenmerkt Sinfonia zich door de vele indelingsmogelijkheden van de verschillende woningen. Twee woonkamers, een grote leefkeuken, kantoor aan huis, een speelkamer voor de kinderen, meer of grotere slaapkamers; het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Start verkoop
Project Sinfonia is op dit moment nog in voorbereiding. Naar verwachting start de verkoop van de woningen en appartementen eind 2018/begin 2019. De komende maanden wordt er op de projectwebsite steeds meer informatie over het project zoals woningplattegronden, (indicatieve) verkoopprijzen en de datum van start verkoop gepubliceerd. Heb je vragen? Neem dan contact op met de makelaars.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 70-215 m²
Inhoud 223-685 m³
Lees meer