Parijsch: Forteneiland West fase 2 Verkocht

4106 CB, Culemborg Project website

Brochure(s) en overige bijlagen

Beschrijving

INSCHRIJVING GESLOTEN

De inschrijving is per maandag 29 maart 2021 gesloten. Je kunt je nog wel inschrijven op de reservelijst via de projectwebsite van Forteneiland West. Hier vind je ook alle informatie over de woningen en de verkoopdocumentatie.

LOCATIE
Forteneiland West vormt samen met Forteneiland Oost straks de mooie nieuwe wijk Forteneiland. Uiteraard sluit Forteneiland West qua architectuur aan bij het (bijna gerealiseerde) oostelijke deel van het eiland. Hier vind je stoere, en robuuste architectuur met een knipoog naar de oude forten van de Hollandse Waterlinie. En toch krijgt Forteneiland West ook echt zijn eigen, herkenbare sfeer door weer nét even anders te zijn. Krachtige vormen, gecombineerd met charmante details en veel aandacht voor groen geven dit eiland zijn karakteristieke gezicht. Hier vind je een bolwerk aan woonplezier.

Daarbij heb je alle voorzieningen op steenworp afstand. In de wijk vind je winkels, sportverenigingen, scholen en zorgcentra. Verder beschikt Culemborg over een treinstation die zorg voor een snelle verbinding naar Utrecht en 's-Hertogenbosch. Maar ook wanneer het openbaar vervoer niet de voorkeur heeft, is Parijsch via de A2 en andere snelwegen goed te bereiken.

WONINGTYPES
De volgende woningtypes bevinden zich in deze fase:

Rijwoning Type Ronduit
Rijwoning Ronduit is er in twee varianten: een tussenwoning van circa 118 m² en een hoekwoning vanaf circa 121 m² woonoppervlak. De rijwoningen zijn er vanaf circa € 355.000,- vrij op naam.

Tweekapper Type Lunet
Tweekapper Lunet is met 6.30 meter extra breed met een woonoppervlak van circa 164 tot 178 m². Uiteraard heb je tal van mogelijkheden om de woning helemaal naar wens te maken. Deze tweekappers zijn er vanaf circa € 571.000,- vrij op naam.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 118-178 m²
Perceeloppervlakte 119-538 m²
Lees meer