Green Ville

3541, Utrecht

Beschrijving

Project Green Ville
Binnenkort van verkoop!

In Green Ville vind je circa 95 appartementen en 30 woningen. Centraal staat het duurzame en energiezuinige karakter van Green Ville, net zoals het groen en de zonnige ligging. Green Ville is een nieuwe, groene, stedelijke woonvorm, een woonblok geopend naar het Plantsoen van Boedapest en het lager gelegen Hof van Monaco. Door de oriëntatie van de binnentuinen op de openbare ruimte, de balkons en oplopende dakterrassen, ontstaat een getrapt landschap. Het getrapte landschap laat groen op verschillende hoogtes zien. Het is rijk aan beplanting en bomen en trekt vlinders en vogels. Water wordt opgevangen en slim benut in dit getrapte landschap.

Green Ville is ontworpen door een drietal architecten. Hierdoor vind je prachtig nuances en diversiteit in de uitstraling van de woningen. Maar door de elegante architectuur van Green Ville is er toch een prachtige eenheid te vinden. In een mooie mix van room- en zandkleurige, grijze en witte bakstenen, krijgt Green Ville een frisse en elegante uitstraling.

Er is enorm veel variatie in zowel de uitstraling en indeling van de appartementen als de woningen. Zo variëren de woonoppervlaktes van 40m2 tot circa 200 m2 bij de appartementen. De woningen zijn er tussen 80 m2 tot circa 175 m2.

Bij Green Ville worden voornamelijk duurzame materialen gebruikt. Met een EPC van -0,3 zijn de appartementen en woningen van Green Ville heel energiezuinig. Door verschillende oplossingen, zoals zonnepanelen die zowel op het dak als in de gevel worden verwerkt en een goede isolatie, wordt er veel energie bespaard. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar brengt uiteraard ook voor jou lagere energiekosten met zich mee!

In een parkeergarage onder het gebouw worden voldoende parkeerplekken gerealiseerd waardoor er geparkeerd kan worden in een overdekt privéterrein. Naar gelang de grootte van een appartement/woning wordt deze met 1 of 2 parkeerplaatsen verkocht.

Waar je je ook bevindt, in Green Ville staat groen centraal. Dit vind je terug in de daktuinen, de groene binnenhoven, de groene balkons en de Stadstuin. In alle jaargetijden sluiten de weelderige kleuren van de bomen, de planten en de grassen natuurlijk aan bij de heldere en lichte uitstraling van Green Ville.
Lees meer