Vivere Haarzicht-Vleuten - Project in voorbereiding

3451, Utrecht

Plattegronden

;

Beschrijving

Vivere – Sneak Preview

Binnenkort in verkoop op een werkelijk unieke locatie in het Groene Hart…. vijf zeer exclusieve villa’s in Haarzicht, Vleuten

Weids uitzicht over lange bomenrijen, frisse buitenlucht, het geluid van zingende vogels en ruisend gras. Ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks bestaan om met dierbaren speciale momenten te delen.

Een veilige plek waar zorgeloos wonen 'gewoon' is. Waar de kinderen nog lopend naar school gaan.

De villa’s aan de Chateletlaan in Vleuten liggen direct aan het natuurgebied Wielrevelt als onderdeel van landgoed Haarzuilens met Kasteel De Haar. Op deze unieke plek wordt luxe woongenot moeiteloos gecombineerd met bijzondere natuur, natuurlijk zwemwater, de meanderende fiets- en wandelpaden of het kraakheldere water van de Haarrijnseplas. U kunt vanuit uw achtertuin de toppen van de bomen rond de ‘greens’ van Golfclub De Haar bijna zien. Alles is hier dichtbij.

Een ontspannen plek waar je werkelijk thuiskomt en je je thuis voelt.

Naast bijzondere natuur biedt Vivere ook dynamiek en inspiratie: het karakteristieke centrum van het bruisende Utrecht met de theaters, musea en fijne restaurants ligt op fietsafstand. Wilt u naar Amsterdam of Schiphol? Via de dijk in de Haarrijnseplas en de A2, bent u binnen een half uur op uw bestemming. De aantrekkelijke, centrale ligging zorgt ervoor dat ook andere steden of bestemmingen goed en snel bereikbaar zijn.

Een bereikbare plek waar je kunt ontladen aan het einde van de dag.

Comfortabel wonen in een van de vijf exclusieve villa's op royale percelen met zwembad. De vrijstaande woningen hebben een woonoppervlakte variërend van 287 tot 308 m². De achterzijde van de zeer riante, diepe percelen ligt aan natuurlijk water en het beschermd natuurgebied Wielrevelt.

De indeling en inrichting van de villa is aan uw wensen aan te passen. Kiest u voor een royale werk- of mediakamer, een spa/welness of slaap- en badkamer? Ook de verdiepingen zijn vrij in te delen.

Prijs op aanvraag.

Heeft u vragen of interesse in deze villa’s? U kunt al reageren en de makelaars vertellen u er graag meer over!
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 287-308 m²
Perceeloppervlakte 1.773-2.983 m²
Lees meer