Parijsch Culemborg - Borg en Buiten fase 1

4106 CB, Culemborg Project website

Beschrijving

** Binnenkort in verkoop - Borg en Buiten fase 1 **

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de ontwerpen. De eerste fase bestaat uit 47 eengezinswonigen met sfeervolle veranda’s of pergola’s, waarvan het overgrote deel aan het groene Kooikerpark ligt. Frisse en familiale woningen mét een Scandinavische twist. De verkoop start naar verwachting in Q4 2022. Wil je niks missen van de ontwikkelingen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de projectwebsite.

De locatie
Tussen Forteneiland en het buitengebied van Culemborg vind je straks Borg & Buiten. Een ruim opgezette wijk met een groot diversiteit aan woningen: rijwoningen, vrijstaande woningen, tweekappers en appartementen. Borg & Buiten bestaat uit twee verschillende woonsferen: Wonen aan het Kooikerpark en Wonen in het Hof.

Bereikbaarheid
Wonen in een wijk met veel groen, die ook nog eens goed bereikbaar is? Veel slimmer krijg je het niet. Vanuit Culemborg ben je snel op de A2 en A15. Ga je liever met de trein? Vanaf station Culemborg sta je in 20 minuten op Utrecht Centraal en in een half uur ben je met de trein in Den Bosch.

Mobiliteit
Door te parkeren in de ‘hubs’ aan de rand van de wijk zijn de straten autoluw of zelfs autovrij. Dit vergroot niet alleen de veiligheid van de wijk, je krijgt er ook bijzonder veel ruimte en groen voor terug. In de hubs komen deelauto’s en bakfietsen. Makkelijk in gebruik, goed voor het milieu én de portemonnee.

Ruimte
Een toekomstgerichte wijk combineert wonen met andere functies, zoals natuur en ruimte om te ontmoeten, spelen en ontspannen. In Borg & Buiten is volop aandacht voor biodiversiteit, ecologie en klimaatadaptatie. We gaan slim om met ons ecosysteem, zodat we het sterker en toekomstbestendig maken.

Groen en water
Talloze onderzoeken laten zien dat veel groen en water in de omgeving de waarde van je huis vergroot. Wat dat betreft zit je in Borg & Buiten goed. Aan de ene kant het water van Lokkershoek, aan de andere kant het buitengebied. Met een directe verbinding loop je zo vanuit Borg & Buiten het buitengebied in. Bovendien meandert er straks een prachtig park dwars door de wijk.

Woningaanbod 1e fase
Fase 1 bestaat uit 47 eigentijdse hoek- en tussenwoningen. De frisse blauw- en grijstinten geven het geheel een Scandinavische uitstraling.

Kenmerken:
- Woonoppervlakte van circa 79 tot 132 m²
- Woningbreedte van 3,9 tot 6,0 meter
- Gasloze en energiezuinige woningen
- Sfeervolle veranda’s en pergola’s
- Hagen als erfafscheidingen
- 2 of 3 Slaapkamers en een zolder
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 79-132 m²
Perceeloppervlakte 100-231 m²
Inhoud 312-516 m³
Lees meer