window.dataLayer = window.dataLayer || []; {% endif %}
Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
ADRES
Loerikseweg 5 (3991 AA) te Houten.

ALGEMEEN
Het betreft hier een winkelpand op een mooie zichtlocatie in het karakteristieke centrum (Oude Dorp) van Houten.

Door de riante daglichttoetreding aan de voorzijde, alsmede gratis parkeren is er veel mogelijk met het object. Zo is het onder meer uitermate geschikt voor dienstverlening, detailhandel, kantooractiviteiten en maatschappelijke voorzieningen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Houten is dankzij de centrale ligging in het land, op het knooppunt van de snelwegen A2, A12 en A27, een zeer gewilde vestigingsplaats voor het bedrijfsleven. Het object is makkelijk bereikbaar vanaf de rijksweg A27 via de afslag Houten (afrit 29) als ook vanaf knooppunt Lunetten.

Daarnaast is het object met het openbaar vervoer goed te bereiken. Er bevindt zich een bushalte op een minuut loopafstand van het object.

OPPERVLAKTE
Totaal groot circa 130 m² b.v.o., onderverdeeld als volgt:
• circa 100 m² winkelruimte gelegen op de begane grond.
• circa 30 m² ruimte in de kelder.

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief onder andere bestaande wanden, tussendeuren, verlichting, pantry, toiletruimte.

PARKEREN
Parkeren op de openbare weg.

ENERGIELABEL
Energielabel A.

GEBRUIKERSMOGELIJKHEDEN
Het bestemmingsplan ‘Oude Dorp’ d.d. 16-01-2013 is vigerend. De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor o.a. detailhandel, dienstverlening, kantooractiviteiten, maatschappelijke voorzieningen, atelier en galerie. Voor nadere informatie omtrent de bestemming en gebruiksmogelijkheden kunt u contact opnemen met de gemeente Houten.

HUURPRIJS
€ 25.000,-- per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, per maand vooruit te voldoen.

SERVICEKOSTEN
€ 700,-- per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, per kwartaal vooruit te voldoen, als verrekenbaar voorschot op de kosten van onder andere de volgende leveringen en diensten:
· gasverbruik inclusief vastrecht;
· elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht;
· waterverbruik inclusief vastrecht;
· zuiveringsheffing;
· afvalstoffenheffing;
· onderhoud CV.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

AANVAARDING
In overleg.

B.T.W.
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUUROVEREENKOMST
Gebaseerd op het model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 17 september 2012. Van deze overeenkomst maken deel uit de bijhorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290A BW”, gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag op 2 oktober 2012 en aldaar ingeschreven onder nummer 58/2012.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 25.000,- per jaar
Servicekosten € 700,- per maand
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Winkelruimte
Eveneens Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 130 m²
Locatie
Ligging In woonwijk
Nabij winkelcentrum

De buurt waar Loerikseweg 5, 3991 AA Houten zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op