Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
Virtueel bezichtigen mogelijk. Fysiek bezichtigen op afspraak. Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie.

WAAROM EEN LOODS OP DE ELEKTRONWEG VOOR U DE IDEALE PLEK IS:
1. Centraal gelegen
2. 24/7 toegankelijk
3. Ruime bestemmingsmogelijkheden
4. Water en elektra in elke loods
5. Royale breedte en hoogte

ADRES
Elektronweg 24-26 (3542 AC) Utrecht.

HEEFT U BEHOEFTE AAN MEER RUIMTE?
Dan is dit de perfecte locatie voor u. Dichterbij dan u had kunnen verwachten. Te midden van allerlei creatieve ondernemers, jonge ambitieuze organisaties en bedrijven staan hier 88 gloednieuwe loodsen. De plek waar moderne en commerciële bedrijven zoals City Hub, de Hema, Vitens, Eneco en Oskam een onderkomen hebben. De boxen staan in Utrecht/Lage Weide. De plek die een vaste waarde vormt in de regionale economie!

OPSLAG IN HET UTRECHT VAN DE TOEKOMST
Zowel bedrijven uit de logistieke, de transport- alsmede de dienstverleningswereld hebben of gaan steeds meer kiezen voor een centrale ligging en goede bereikbaarheid van het bedrijventerrein Lage Weide. Hiermee is dit bedrijventerrein weer hot geworden zeker nu het gebied een facelift heeft gekregen door renovatie/nieuwbouw en de Industrievereniging Lage Weide als nimmer daarvoor bloeit.

TOPLOCATIE
Lage Weide onderscheidt zich naast een centrale ligging en de goede bereikbaarheid ook door een modern netwerk van elektrische leenfietsen van Nu-Connect. De elektrische fietsen zijn comfortabel en met een actieradius van zo’n 45 km ruim voldoende voor een afspraak in de binnenstad van Utrecht. De gemeente Utrecht heeft een miljoen geïnvesteerd in de verbetering van de fietseninfrastructuur op het bedrijventerrein.

DUURZAAMHEIDSEISEN
Ook de duurzaamheidseisen kunnen bij de huur een rol spelen nu aan de rand van Utrecht een slimme opslag van de goederen in de boxen geboden kan worden zodat de goederen met kleinere vrachtwagens van en naar de stad vervoerd kunnen worden.

OPLEVERING
De loodsen zijn al opgeleverd en direct gereed voor gebruik.

BESTEMMINGPLANINFORMATIE
Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheid om bedrijvigheid t/m categorie 4.1 toe te staan. Hetgeen betekent, dat de loodsen voor veel bedrijfsdoeleinden geschikt zijn zoals o.a.:
• opslag;
• magazijnruimte ten behoeve van bevoorrading van winkels;
• stalling van caravan, campers, motorfiets, cabriolet, oldtimer of boot;
• atelier of werkplaats;
• archiefruimte.
• andersoortige bedrijfsactiviteiten

OPLEVERINGSNIVEAU
De 88 loodsen zijn gebouwd met 135 mm geïsoleerde buitengevels toegankelijk via de eveneens geïsoleerde overheaddeuren die maar liefst 2,6 meter breed zijn (enkelen zelfs nog breder). De ruimte is verder uitgevoerd met een monoliet afgewerkte betonvloer en een eigen elektra tussenmeter t.b.v. schakelaar met 2 verlichtingspunten en 2 dubbele wandcontactdozen alsmede een watertappunt met uitstortbak.

De ruimten zijn gelegen op de 2e en 3e verdieping en bereikbaar middels 3 vaste trappen, personenlift en autoheffer. De auto/goederenheffer heeft een afmeting van 2,99 meter breed, 11,75 meter lang en een hefgewicht van 3500 kg.

De verkeersstraten tussen de boxen bedragen 12 meter.

Het complex is top beveiligd waarbij U met uw mobiele telefoon toegang tot het terrein kan verkrijgen door het openen van het elektrische hekwerk.

SPECIFIEKE KENMERKEN & OVERIGE BIJZONDERHEDEN
• Alle loodsen zijn voorzien van een grote elektrische overheaddeur met afstandsbediening
• Uitermate geschikt voor stalling van uw camper, caravan, sportauto, vouwwagen, boot maar ook bedrijfsmatig geschikt als bedrijfsruimte, opslag en/of uw archief.
• Toiletvoorzieningen aanwezig op de parterre.
• Verdiepingsvloeren voorzien van drie vluchtwegen/brandtrappen.
• Mogelijkheid om zelf een entresolvloer aan te brengen voor realisatie van meer vloeroppervlakte.
• Moderne frisse uitstraling met het toegepaste materiaalgebruik.
• Het complex wordt veilig afgesloten middels een elektrisch hekwerk met een (telefoon) afstandsbediening.
• Kortom veel mogelijkheden en door de perfecte ligging zakelijk of privé een juiste keuze.

PARKEREN
Voldoende gratis parkeergelegenheid langs de openbare weg of voor de deur van de loods.

AFMETINGEN
Een standaard unit heeft een BBO (bruto bouw oppervlak) van circa 29 m² tot 32 m² en is voorzien van water, elektra (tussenmeter) en een overheaddeur.
De vrije hoogte van de units is op de 2e verdieping ca. 3,50 meter en op de 3e verdieping ca. 3,15 meter.
De doorrijhoogte van de overheaddeur op de 2e verdieping is 3.100 mm en de doorrijhoogte van de overheaddeur op de 3e verdieping 2.925 mm.

HUREN
Te huur vanaf € 340,-- per maand excl. BTW (afhankelijk van de metrage).

Voor uitgebreide informatie over huurprijzen en oppervlakten verwijzen wij u naar de bijlage. Voor het actuele aanbod van de voor verhuur beschikbare loodsen kunt u contact opnemen met ons kantoor.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

KOSTEN NUTSBEDRIJVEN
Rechtstreeks door huurder te voldoen aan desbetreffende nutsbedrijven.

ENERGIELABEL
Bij oplevering kan geen energielabel utiliteit afgegeven worden in de zin van het geldende Besluit Energieprestatie Gebouwen (BEG), aangezien door de casco oplevering van het verkochte onvoldoende gegevens beschikbaar zijn om volgens het voorgeschreven ISSO protocol een energielabel te kunnen opstellen. Afhankelijk van de gebouwfuncties die de eigenaar/gebruiker aan het gekochte toekent, kan er sprake zijn van de verplichting tot afmelden van een energielabel. Eigenaar/gebruiker neemt zelf de regie op zich voor het correct laten opstellen en tijdig laten afmelden van dit energielabel, hierbij inbegrepen de verplichting om te blijven voldoen aan het Bouwbesluit en dan met name de energieprestatie eisen van het Bouwbesluit.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

B.T.W.
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUUROVEREENKOMST
Gebaseerd op het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015. Van deze overeenkomst maken deel uit de bijhorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW”.

AANVAARDING
Per direct.
Plan een bezichtiging

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 340,- per maand
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Eveneens Garagebox
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2020
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 2.962 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein

De buurt waar Elektronweg 26-28 HUUR, 3542 AC Utrecht zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op