Plan een bezichtiging

Een bijzonder gezellige plek

Beschrijving

Lees meer
Adres
Dukdalfweg 17 (1332 BA) Almere.

Algemeen
Het betreft een bedrijfsverzamelgebouw met 14 verhuurder bedrijfsunits.

Ligging
Gelegen op industrieterrein “De Vaart” te Almere Buiten.
Almere Buiten is een levendig stadsdeel met veel bedrijvigheid. Er zijn ruim 875 bedrijven gevestigd waarvan 25% zich op industrieterrein “De Vaart” bevinden. Naast een aantal grote bedrijven als Yakult Europe en Ballast Nedam Bouwmaterieel biedt het stadsdeel ruimte aan ruim opgezette winkelgebieden als Doemere en Buitenmere, een groot aantal scholengemeenschappen en andere voorzieningen.

Bereikbaarheid
De hoofdaansluiting vindt plaats op de Buitenring/ Hoge Ring S106, die direct aansluiting heeft op de rijksweg A6. Via de rondweg van Almere is dit industrieterrein vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Er is een ruime entree van het terrein voor het vrachtverkeer en ruime afslagen/rotondes naar de deelgebieden. Bereikbaarheid met openbaar vervoer is uitstekend met een bushalte op loopafstand naar het station van Almere Buiten en Almere Centrum.

Oppervlakte
Totaal ca. 784 m² (ca. 56 m² per unit).

Parkeergelegenheid
Op eigen terrein zijn enkele parkeerplaatsen beschikbaar en voorts zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar.

Kadastrale gegevens
Gemeente : Almere
Sectie : M
Nummer : 1278
Kadastrale perceelgrootte: 17 are 58 centiare
Zakelijk recht : Eigen grond

Huurgegevens
Huuropbrengst € 58.036,- per jaar. Op dit moment zijn er 3 units leeg.

Koopprijs (na verbouwing)
€ 725.000,-- kosten koper
(zegge: zevenhonderd vijfentwintigduizend euro)

Ondermaat/overmaat
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van beide partijen daaraan rechten.

Aanvaarding/levering
De onroerende zaak wordt in verhuurde staat geleverd, met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, lasten en beperkingen, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden, en kwalitatieve rechten en plichten, doch vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. De koper dient kennis te nemen van de inhoud van de laatste akte van levering.

Milieu
Het is de verkoper niet bekend dat de onroerende zaak verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het beoogde gebruik, dan wel kan leiden tot een verplichting tot sanering of andere maatregelen, en dat er ondergrondse tanks voor het opslaan van (vloei-)stoffen aanwezig zijn. Het is de verkoper niet bekend dat er (bouw-)materialen zijn toegepast die op enigerlei wijze schadelijk zijn voor mens of milieu of agressief zijn ten opzichte van andere toegepaste materialen. Koper aanvaardt de milieukundige toestand van de onroerende zaak in de huidige staat en vrijwaart verkoper voor eventuele aanspraken van derden ter zake.

Notariskantoor
Koper is vrij om te bepalen welk notariskantoor zal worden belast met het opmaken van de koopovereenkomst en de notariële akte van levering.

Zekerheidsstelling
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom aan het notariskantoor.

BIJZONDERHEDEN
- Aanvaarding in overleg.
- Levering geschiedt in de huidige staat

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 725.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal, bog overig
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.758 m²
Bruto vloeroppervlakte 784 m²

De buurt waar Dukdalfweg 17., 1332 BH Almere zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Recent bekeken