window.dataLayer = window.dataLayer || []; {% endif %}
Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
STRIJKVIERTEL NIEUWBOUW BEDRIJFSUNITS

ALGEMEEN
Waar kunt u zich als ondernemer in de regio Utrecht beter vestigen dan op het Strijkviertel. Direct ontsloten via de A2 én A12 in het centrum van Nederland. Wij realiseren 48 koop bedrijfsruimtes voor ondernemers en/of particulieren. Heeft u een timmerbedrijf, of wilt u aan uw oldtimer sleutelen, bent u installateur of stucadoor of heeft u een handelsonderneming? Op Strijkviertel vindt u de bedrijfsruimte die bij u past. Maar ook beleggers die willen investeren in vastgoed voor de verhuur, kunnen terecht op Strijkviertel. Alle bedrijfsruimtes hebben een begane grond met ruime overheaddeur en een verdiepingsvloer, hebben een bruto breedte van 6 meter en variëren per gebouw in diepte.

Strijkviertel bestaat 3 gebouwen met ieder 16 bedrijfspanden. De bedrijfspanden variëren per gebouw en grootte. Ieder bedrijfspand bestaat uit 2 bouwlagen en krijgt 2 parkeerplaatsen voor de deur. De gevels van de gebouwen onderscheiden zich door de toepassing van drie verschillende kleuren baksteen metselwerk.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Strijkviertel ligt ten noorden van de Strijkviertelplas en ten westen van de nieuwe woonwijk Rijnvliet in Utrecht. Vanaf de A2, afrit 8 Utrecht-Papendorp rijdt u binnen 6 minuten het bedrijvenpark Strijkviertel op. Vanaf de A12, afrit 15 De Meern zijn de bedrijfsruimtes eveneens binnen 6 minuten bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer is Strijkviertel uitstekend te bereiken.

Hoewel de bedrijfsruimtes straks ontsloten worden vanaf Strijkviertel, zijn ze daadwerkelijk gelegen in het nieuwbouwplan Rijnvliet. In Rijnvliet komen maximaal 1.100 woningen. Het is één van de laatste gebieden in Leidsche Rijn (Utrecht) die nog ontwikkeld wordt. Vergeleken met de meeste andere wijken van Leidsche Rijn, ligt Rijnvliet dicht bij de binnenstad. Ook is de wijk via de Stadsbaan direct aangesloten op de A2 en de A12. Langs de wijk loopt een snelle busverbinding met Utrecht centrum.

Aan de noordkant van het plan ligt de Rijksstraatweg waarlangs het riviertje de Leidsche Rijn stroomt. Daarachter ligt landgoed Park Voorn, een gebied dat zich kenmerkt door veel volwassen groen en veelal karakteristieke monumentale bebouwing. Het gebied grenst aan de Strijkviertelplas met een recreatieve functie.

OPPERVLAKTE
De totale vloeroppervlakten variëren van 119 m2 tot 168 m2 (BVO’s) verdeeld over een begane grond en een volledige verdiepingsvloer. De koopsommen starten vanaf €210.000 en lopen tot €2795.000 VON te vermeerderen met BTW. Voor een gedetailleerd overzicht verwijzen we u naar de bijgevoegde brochure.

Alle bedrijfsruimtes hebben een bruto breedte van 6 meter en variëren per gebouw in diepte. De bedrijfspanden 1 t/m 16 hebben een bruto diepte van circa 10 meter, 17 t/m 32, hebben een diepte van circa 14 meter en bedrijfspanden 33 t/m 48 hebben een bruto diepte van circa 12 meter.

OPLEVERINGSNIVEAU
De bedrijfsruimten worden casco opgeleverd. Dit betekent dat ieder unit wordt uitgevoerd met een elektravoorziening (3x 25A), een afgedopte wateraansluiting en een rioleringsaansluiting voor een toekomstig toilet. De units worden standaard voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur (4 x 4 meter).

Traditioneel metselwerk, gecombineerd met een duurzame houten gevelbekleding, hoogwaardig geïsoleerde systeembekleding en aluminium kozijnen, voorzien van HR++ isolatieglas met ventilatieroosters geven een mooie en representatieve uitstraling.

Omdat er gebouwd wordt met hoogwaardige materialen zijn de bedrijfsunits zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Vóór ingebruikname van het aangekochte bedrijfspand dient de koper zelf zorg te dragen, dat het pand voldoet aan de geldende normen vanuit de overheid, behorende bij het beoogde gebruik (BENG-normering etc.)

• Gasloos
• Kunststof dakbedekking
• Monolithische betonnen vloer op de begane grond (draagkracht 1.000 kg/m2)
• Houten trap naar de eerste verdieping.
• Aluminium kozijnen met HR++ isolatieglas.
• Afgewerkte betonnen kanaalplaatvloer 1e verdieping (draagkracht 400 kg/m2)
• Houten gevelbekleding

DISCLAIMER
Deze objectinformatie is geheel vrijblijvend en mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Aan de in deze brochure vermelde teksten, tekeningen en opgegeven metrages kunnen geen rechten worden ontleend. Ten aanzien van de juistheid van de door ons samengestelde gegevens ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. In het geval dat onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering aanspraak op uitkering geeft, is aansprakelijkheid beperkt tot het bedrag dat in voorkomend geval onder deze verzekering voor uitkering in aanmerking komt.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Status Onder optie
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2023
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 4.210 m²
Bruto vloeroppervlakte 6.906 m²

De buurt waar Strijkviertel Nieuwbouw bedrijfsunits, 3454 AA De Meern zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op