window.dataLayer = window.dataLayer || []; {% endif %}
Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
WAAROM ‘‘KORENMOLEN’’ VOOR U DE IDEALE PLEK IS
1. Geschikt voor zowel eigen gebruik en/of een goede belegging.
2. Goede bereikbaarheid
3. Voldoende parkeergelegenheid
4. Gevlinderde betonvloer op de begane grond
5. Uitstekende vloer-, gevel-, dak- en glasisolatie (BENG-norm)

LOCATIE
Bedrijventerrein “Korenmolen” te Wesepe.

ALGEMEEN
Binnenkort wordt gestart met de realisatie van een hoogwaardig en traditioneel gebouwd bedrijfsverzamelgebouw via het High Executive concept.
De High Executive bedrijfsgebouwen voldoen aan de nieuwste normen van het bouwbesluit en de BENG norm. De hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke en duurzame materiaalkeuze maken dat dit
High Executive bedrijfsgebouw helemaal klaar is voor de toekomst.
De bedrijfsunits zijn tevens onderling te koppelen zodat u de ruimte geheel naar eigen wens kunt samenstellen.
De bedrijfsunits zijn uitermate geschikt voor ondernemers maar bieden ook uitstekende rendementskansen en mogelijkheden voor beleggers.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het project is gelegen op bedrijventerrein Korenmolen, te Wesepe aan de N348 tussen Raalte en Deventer. Ook de A1 en de A50 zijn makkelijk te bereiken.

OVERZICHT UNITS
Unit 1 (hoek) - VERKOCHT
Totaal 90 m² (ca. 6 x 7.5) met verdiepingsvloer
3 parkeerplaatsen
Koopsom € 112.750,- ex. BTW v.o.n.

Unit 2 (tussenunit) - VERKOCHT
Totaal 75 m² (ca. 5 x 7.5) met verdiepingsvloer
2 parkeerplaatsen
Koopsom € 82.750,- ex. BTW v.o.n.

Unit 3 en 4 (tussenunit) - VERKOCHT
Totaal 75 m² (ca. 5 x 7.5) met verdiepingsvloer
2 parkeerplaatsen
Koopsom € 82.750,- ex. BTW v.o.n.

Unit 5 (tussenunit) - VERKOCHT
Totaal 90 m² (ca. 6 x 7.5) met verdiepingsvloer
2 parkeerplaatsen
Koopsom € 98.750,- ex. BTW v.o.n.

Unit 6 (hoekunit) - VERKOCHT
Totaal 90 m² (ca. 6 x 7.5) met verdiepingsvloer
2 parkeerplaatsen
Koopsom € 107.750,- ex. BTW v.o.n.

Unit 7 (hoekunit) - VERKOCHT
Totaal 90 m² (ca. 5 x 7.5) met verdiepingsvloer
2 parkeerplaatsen
Koopsom € 107.750,- ex. BTW v.o.n.

Unit 8 (tussenunit) - VERKOCHT
Totaal 75 m² (ca. 6 x 7.5) met verdiepingsvloer
2 parkeerplaatsen
Koopsom €82.750,- ex. BTW v.o.n.

Unit 9 en 10 (tussenunit) - VERKOCHT
Totaal 75 m² (ca. 5 x 7.5) geen verdiepingsvloer
2 parkeerplaatsen
Koopsom €59.750,- ex. BTW v.o.n.

Unit 11 (tussenunit) - BESCHIKBAAR
Totaal 90 m² (ca. 6 x 7.5) met verdiepingsvloer
2 parkeerplaatsen
Koopsom € 98.750,- ex. BTW v.o.n.

Unit 12 (hoekunit) - VERKOCHT
Totaal 90 m² (ca. 6 x 7.5) met verdiepingsvloer
3 parkeerplaatsen
Koopsom € 112.750,- ex. BTW v.o.n.

Het project bestaat uit 12 casco bedrijfsunits met een oppervlakte van ca 75 m² tot 90 m².

Overige maatvoeringen zijn in overleg mogelijk. De maatvoering van de units kan naar eisen en wensen van koper(s) in overleg vergroot dan wel gewijzigd worden gedurende de optieperiode dan wel voor de onverkochte units.

De beschikbaarheid van de units is aan wijzigingen onderhevig. Opties kunnen in overleg worden verleend.

Bovengenoemde koopsommen zijn exclusief B.T.W. en vrij op naam. Er is geen rente over de grondprijs verschuldigd en de koopsommen zijn inclusief notariskosten voor de overdracht. Partijen zullen opteren voor een met omzetbelasting belaste levering. Alle kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder te verstaan de notariële kosten (o.a. koopovereenkomst, akte van levering), kadastraal recht en de kosten wegens de levering en overdracht van het verkochte zijn voor rekening van verkoper.

Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.?

MANDELIG GEBIED
Het gebied rondom het gebouw zal in een mandeligheid worden uitgegeven. Elke koper wordt mede-eigenaar van het mandelige gebied en dient voor het onderhoud en instandhouding bij te dragen in de jaarlijkse lasten.

PARKEREN
Op het mandelige (gemeenschappelijke) terrein zullen per unit parkeerplekken worden toegewezen zoals weergegeven bij het overzicht van de bouwnummers en de units.

VERENIGING VAN EIGENAREN (VVE)
Voor dit onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke delen wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren (kortweg VvE) opgericht. Een koper is verplicht lid te worden van deze Vereniging van Eigenaren.

De belangrijkste taken en bevoegdheden van deze vereniging zijn o.a.:

• Het totale beheer van de gemeenschappelijke zaken van het mandelig gebied;
• Reservering voor onderhoud, dak, opstalverzekering en andere gemeenschappelijke zaken;
• Het opstellen van een huishoudelijk reglement met daarin regels voor het gebruik van de gemeenschappelijke gedeelten;
• Het beheer van de middelen die door de eigenaren aan de VvE ter beschikking zijn gesteld.

Bij de overdracht van de bedrijfsunit kan koper een eerste bijdrage aan de vereniging verschuldigd zijn. De daaropvolgende periodieke bijdragen zullen door de eigenaren (leden van de vereniging) worden vastgesteld.

BESTEMMING EN GEBRUIK
In het vigerend bestemmingsplan is de locatie aangeduid met categorie C. Op de gronden met de aanduiding categorie C zijn uitsluitend bedrijven toegestaan die zijn genoemd in categorieën 1, 2 en 3 van de lijst van bedrijven, en uitsluitend opslag en installaties, voor zover de daarbij behorende grootste afstand niet meer bedraagt dan 50 meter.

U toetst zelf of uw bedrijfsactiviteiten in overeenstemming zijn met het vigerende bestemmingsplan van de gemeente.

OPLEVERINGSNIVEAU
Omdat geen enkele koper hetzelfde is worden de units casco opgeleverd. Dat geeft u de mo- gelijkheid om uw nieuwe huisvesting compleet naar eigen inzicht in te delen en in te richten. De units worden degelijk gebouwd en afgewerkt met gebruikmaking van moderne bouw- en isolatiematerialen. U kunt de afbouw natuurlijk ook uitbesteden aan de aannemer. De aannemer is zeer ervaren in turnkeyprojecten en kan uw bedrijfsunit volledig naar wens afbouwen.

Het High Executive Concept:
• Betonnen dak (voldoet ruimschoots aan brandweereisen en geschikt voor eenvoudige plaatsing van warmtepomp, airco-unit of zonnepanelen)
• Betonnen monoliet gevlinderde begane grondvloer voorzien van kruipruimte
• Kalkzandsteen scheidingswanden (ca. 21cm dik)
• Betonnen verdiepingsvloer (met uitzondering van unit 9 en 10)
• Ruime eigen parkeergelegenheid
• Kunststof en/of aluminium kozijnen
• Meterkast inclusief water- en elektrameter
• Sectionaaldeur (handbedienbaar) +/- 3,20m1 hoog;
• Dichte trap met onderkwart (met uitzondering van unit 9 en 10).

BOUWPROCES
Zodra zowel de omgevingsvergunning is verleend en circa 75% van de units zijn verkocht wordt met de bouw van dit project gestart. De verwachting is dat na de bouwvak kan worden gestart met de bouw.

KOOP-/AANNEMINGSOVEREENKOMST
In de op te maken koop-/aannemingsovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zullen de koop-/aannemingsovereenkomst en de akte van levering die bepalingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

OPTIEVERLENING / ZEKERHEIDSSTELLING
Vrijblijvende opties kunnen voor een beperkte periode in overleg worden verleend. Zodra partijen met elkaar overeenstemming hebben bereikt wordt de optie omgezet in een koop die zal worden vastgelegd in een koop-/aannemingsovereenkomst. Binnen 10 dagen na ondertekening van deze koop-/aannemingsovereenkomst dient een waarborgsom van 10% van de koopsom gestort te worden bij de notaris. In plaats van deze waarborgsom kan koper een bankgarantie stellen. Tot die tijd behoudt de ontwikkelaar zich het recht voor de indeling van de units te kunnen wijzigen.

NOTARISKANTOOR
Verkoper zal notariskantoor Pot & Koekoek te Ermelo opdracht geven om de juridische documentatie en afwikkeling te verzorgen.

BIJZONDERHEDEN
• De in deze verkoopdocumentatie en op de verkooptekeningen gebruikte nummering betreft bouwnummers. Deze worden tijdens de bouw door iedereen gebruikt, ook in de correspondentie met de ontwikkelaar en de projectnotaris. Deze bouwnummers zijn niet de toekomstige adresnummers. De gemeente kent deze adresnummers toe.
• Kopers zijn zelf verantwoordelijk voor de verkrijging van de voor hun bedrijfsuitoefening benodigde financiële middelen en vergunningen.
• De nutsbedrijven leggen tegenwoordig alleen (hoofd)leidingwerk aan op particulier terrein indien daarvoor rechten zijn gevestigd. Deze rechten op het hebben, houden, onderhouden, vervangen of verwijderen van dit leidingwerk en worden gevestigd in een leveringsakte.
• De standaard aangebrachte brandwerende en bouwkundige voorzieningen die worden voor- geschreven door diverse overheidsinstellingen gelden slechts in algemene situaties. Afhankelijk van de aard van het gebruik kunnen de betreffende instellingen nadere voorzieningen voorschrijven, welke voor rekening van de koper komen.
• Bedrijfsmatige investeerders komen mogelijk in aanmerking voor investeringsaftrek. Voor verdere informatie dient u uw financieel adviseur te raadplegen.
• Wanneer de bedrijfsunit wordt aangekocht voor eigen gebruik van de onderneming (of in combinatie met een beperkt deel verhuur aan derden) en wanneer de bedrijfsstructuur een eenmanszaak, VOF of BV betreft, kan FinaForte voorzien in bedrijfshypotheken voor kopers in de nieuwbouwprojecten van Invest Projects. Tot 90% van de marktwaarde kan gefinancierd worden.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 98.750,- v.o.n.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 915 m²

De buurt waar De Korenmolen unit 11, 8124 Wesepe zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op