Omschrijving

Update 29-3-2023
***RIJNVLIET WEST FASE 11C | NU IN VERKOOP***

Goed nieuws; De bouw is reeds begonnen en naar verwachting worden de woningen begin 2024 opgeleverd!

Aan de westzijde van Rijnvliet zijn momenteel 143 woningen in voorbereiding en aanbouw. Dit is de allerlaatste mogelijkheid om een woning van deelgebied Rijnvliet West te kunnen bemachtigen. In fase 11C zijn nog enkele woningen beschikbaar. Zie jij jezelf hier volgend jaar al wonen?

Alle woningen worden gebouwd volgens de laatste BENG-normen (Bijna Energie Neutraal Gebouw). De woningen worden gasloos en daarnaast beschikken de woningen over hoog isolerende beglazing, vloerverwarming en zonnepanelen. Inderdaad, duurzaamheid en comfort gaan hand in hand in Rijnvliet.

Rijnvliet blijft enorm populair en is nog steeds in ontwikkeling mede dankzij vele betrokken bewoners. En aansprekend voorbeeld daarvan is het project: 'de eetbare woonwijk Rijnvliet' dat onlangs een internationale prijs in de wacht gesleept heeft. Een publieksjury van ruim duizend Europese burgers heeft de Innovation in Politics Awards 2021 toegekend aan Utrecht, in de categorie Ecologie. Een resultaat waar we trots op mogen zijn! Nog dit jaar wordt de aanleg van het voedselbos in de wijk afgerond.

Locatie
Westelijk van Utrecht ligt een unieke wijk waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Dichtbij de stad wonen in een ruime woning in een groene en waterrijke omgeving. Je vindt in Rijnvliet, hét Nieuwe Tuindorp, eigenlijk alles wat je nodig hebt zoals een Kindcentrum, een groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, (overdekte) tennisbanen, een rugbyclub en een manege. Heel uitnodigend is de grote Strijkviertelplas met een fijn zwemstrand. In de nabijheid zijn ook het groene, uitgestrekte Máximapark, een ziekenhuis en uiteraard complete winkel- en leisure centra aanwezig. Echt bijzonder is de ‘Metaal Kathedraal’, een culturele broedplaats op het snijvlak van ecologie, kunst en samenleving. In Rijnvliet kun je dus in elk jaargetijde recreëren naar hartenlust.

Maar er is meer!
Je fietst vanuit de wijk in 20 minuten over de nieuwe Dafne Schippersbrug naar de binnenstad van Utrecht. Of je neemt de snelle HOV-verbinding die je zo in hartje stad brengt. Daar is elke dag veel te beleven voor alle leeftijden. Utrecht is niet alleen een stad voor vrijwel alle studies, maar ook zeer geliefd vanwege zijn fraaie oude centrum waar vele en bijzondere winkels te vinden zijn. Verder het geweldige Centraal Museum, de schouwburg en het indrukwekkende muziekcentrum Tivoli/Vredenburg. Misschien is vooral de gezellige atmosfeer van het Utrechtse centrum wel het meest aanlokkelijk. Heerlijk langs de mooie grachten slenteren of fietsen, en genieten van een terrasje of een van de vele restaurants.

Perfect gelegen
Rijnvliet ligt zeer centraal in Nederland, waardoor alle grote steden heel goed bereikbaar zijn. In een paar minuten zit je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag!

Kenmerken type S1:
- Zeer energiezuinige bijna energieneutrale woning met energielabel A++
- Uitbreiding aan de achterzijde van de woning van 2.4 meter
- Vloerverwarming op begane grond
- Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein
- Lichte woonkamer met standaard dubbele openslaande tuindeuren
- Veel lichtinval door de grote raampartijen
- Topgevel met standaard 2 dakkapellen
- Geïsoleerde, aangebouwde garage
- Ruime eerste verdieping met 3 slaapkamers, badkamer en apart toilet
- Grote tweede verdieping
- Extra ruimte entree en toilet

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 1.049.300 v.o.n.

Overig

 • Plaats

  Utrecht

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  171 m2

 • Inhoud

  754 m3

 • Aantal kamers

  5

 • Aantal slaapkamers

  4

 • Aantal woonlagen

  3 woonlagen

Huistype

 • Soort woning

  Herenhuis

 • Bouwjaar

  2024

 • Soort bouw

  Woonhuis

Energieklasse

 • Isolatie

  Volledig geisoleerd

 • Verwarming

  Stadsverwarming

Lees meer

In de buurt

Toon mij
  Toon filters
    Geïnteresseerd in dit project?

   Geïnteresseerd in dit project?

   menu-shape