Brecheisen Makelaars - Hoofdpagina
Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
Virtueel bezichtigen mogelijk. Fysiek bezichtigen op afspraak. Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie.

WAAROM EEN LOODS OP DE ELEKTRONWEG VOOR U DE IDEALE PLEK IS:
1. Gelegen nabij de woonwijk Leidsche Rijn en het Centrum van Utrecht
2. Inclusief goederenheffer & personenlift
3. Interessant voor de particulier, ondernemer en/of belegger
4. Zowel zakelijk als privé aan te schaffen met volledige BTW aftrekmogelijkheid
5. Een interessante investeringsaftrek met uitstekend rendement en huurzekerheid / huurgarantie.

ADRES
Elektronweg 24-26 (3542 AC) Utrecht.

HEEFT U BEHOEFTE AAN MEER RUIMTE?
Dan is dit de perfecte locatie voor u. Dichterbij dan u had kunnen verwachten. Te midden van allerlei creatieve ondernemers, jonge ambitieuze organisaties en bedrijven staan hier 88 gloednieuwe loodsen. De plek waar moderne en commerciële bedrijven zoals City Hub, de Hema, Vitens, Eneco en Oskam een onderkomen hebben. De boxen staan in Utrecht/Lage Weide. De plek die een vaste waarde vormt in de regionale economie!

OPSLAG IN HET UTRECHT VAN DE TOEKOMST
Zowel bedrijven uit de logistieke, de transport- alsmede de dienstverleningswereld hebben of gaan steeds meer kiezen voor een centrale ligging en goede bereikbaarheid van het bedrijventerrein Lage Weide. Hiermee is dit bedrijventerrein weer hot geworden zeker nu het gebied een face-lift heeft gekregen door renovatie/nieuwbouw en de Industrievereniging Lage Weide als nimmer daarvoor bloeit.

TOPLOCATIE
Lage Weide onderscheidt zich naast een centrale ligging en de goede bereikbaarheid ook door een modern netwerk van elektrische leenfietsen van Nu-Connect. De elektrische fietsen zijn comfortabel en met een actieradius van zo’n 45 km ruim voldoende voor een afspraak in de binnenstad van Utrecht. De gemeente Utrecht heeft een miljoen geïnvesteerd in de verbetering van de fietseninfrastructuur op het bedrijventerrein.

INVESTERING
Een garagebox kopen in Lage Weide is een prima investering zowel voor eigen gebruik alsmede als belegging met maar liefst een te realiseren rendement van circa 6,5% tot 8% per jaar, dat in box 3 met een laag belastingtarief een interessante belegging kan zijn.

Ook de duurzaamheidseisen kunnen bij de investering een rol spelen nu aan de rand van Utrecht een slimme opslag van de goederen in de boxen geboden kan worden zodat de goederen met kleinere vrachtwagens van en naar de stad vervoerd kunnen worden.

OPLEVERING
De loodsen zijn al opgeleverd en gereed voor gebruik.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Catharijne
Sectie : E
Complexaanduiding : 673-A
Appartementsindices : 89 tot en met 176, ieder uitmakende een onverdeeld aandeel in de gemeenschap bestaande uit het gebouw met eenhonderd zesenzeventig (176) opslagruimten, ondergrond en verdere aanhorigheden.

BESTEMMINGPLANINFORMATIE
Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheid om bedrijvigheid t/m categorie 4.2 toe te staan Hetgeen betekent, dat de loodsen voor veel bedrijfsdoeleinden geschikt zijn zoals o.a.:
• opslag;
• magazijnruimte ten behoeve van bevoorrading van winkels;
• stalling van caravan, motorfiets, cabriolet, oldtimer of boot;
• atelier of werkplaats;
• archiefruimte.
• andersoortige bedrijfsactiviteiten

OPLEVERINGSNIVEAU
De 88 loodsen zijn gebouwd met 135 mm geïsoleerde buitengevels toegankelijk via de eveneens geïsoleerde overheaddeuren die maar liefst 2,6 meter breed zijn (enkelen zelfs nog breder). De ruimte is verder uitgevoerd met een monoliet afgewerkte betonvloer en een eigen elektra tussenmeter t.b.v. schakelaar met 2 verlichtingspunten en 2 dubbele wandcontactdozen alsmede een watertappunt met uitstortbak.

De ruimten zijn gelegen op de 2e en 3e verdieping en bereikbaar middels vaste trap, personenlift en autoheffer. De auto/goederenheffer heeft een afmeting van ca. 3,2 bij 10,8 meter en een hefgewicht van 4500 kg.

Het complex is top beveiligd waarbij U met uw mobiele telefoon toegang tot het terrein kan verkrijgen door het openen van het elektrische hekwerk.

SPECIFIEKE KENMERKEN & OVERIGE BIJZONDERHEDEN
• Alle loodsen zijn voorzien van een grote elektrische overheaddeur met afstandsbediening
• Mogelijkheid van aanschaf zowel in de koopsfeer als huursfeer.
• 100% financiering behoort tot de mogelijkheden.
• Een financieel solide VVE (vereniging van eigenaren) voor het gemeenschappelijk onderhoud / verzekering van het terrein, de gebouwen en andere gebouwvoorzieningen met een laag voorschotbedrag servicekosten van circa € 20,-- per maand.
• Uitermate geschikt voor stalling van uw camper, caravan, sportauto, vouwwagen, boot maar ook bedrijfsmatig geschikt als bedrijfsruimte, opslag en/of uw archief.
• Toiletvoorzieningen aanwezig op de parterre.
• Verdiepingsvloeren voorzien van drie vluchtwegen/brandtrappen.
• Mogelijkheid om zelf een entresolvloer aan te brengen voor realisatie van meer vloeroppervlakte.
• Moderne frisse uitstraling met het toegepaste materiaalgebruik.
• Het complex wordt veilig afgesloten middels een elektrisch hekwerk met een (telefoon) afstandsbediening.
• De nieuwbouwloodsen kunnen ook als belegging worden gekocht waarbij de mogelijkheid geboden wordt om de loods met huurder op te leveren.
• Kortom veel mogelijkheden en door de perfecte ligging zakelijk of privé een juiste keuze.
• Gebouwd op eigen grond.

PARKEREN
Voldoende (onbetaalde) parkeergelegenheid langs de openbare weg.

AFMETINGEN
De unit heeft een BBO (bruto bouw oppervlak) van circa 31 m² tot 68 m² met een hoogte van circa 3,10 meter tot circa 3,45 meter voorzien van water, elektra (tussenmeter) en een overheaddeur.

KOOPPRIJS
Koopsom vanaf € 47.750,-- v.o.n. excl. BTW. Voor uitgebreide informatie over koopsommen en oppervlakten verwijzen wij u naar de bijlage.

HUURZEKER
Kopers die een of meerdere loodsen wil kopen voor de belegging kunnen het geschatte rendement van 6,5% tot 8% per jaar veilig stellen door te kiezen voor het "Huurzeker concept" hetgeen inhoudt, dat bij oplevering van de loods een huurder wordt gegarandeerd voor minimaal 2 jaar zodat aanvangsleegstand vermeden wordt.

HUURGARANTIE
Indien een koper 3 of meer loodsen koopt wordt hem/haar een huurgarantie aangeboden zolang hij/zij de loodsen niet kan verhuren voor een maximum periode van 1 jaar. De huurgarantie gaat direct na oplevering van de loods.

HUREN
Te huur vanaf +/- € 350,-- per maand excl. BTW

Het plan wordt 100% verkocht aan gegadigden die de loods voor eigen gebruik dan wel belegging willen aanschaffen. Indien kopers een loods wil verhuren zullen wij hen in contact brengen met de potentiele huurders.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

NOTARISKANTOOR
Verhoeks Notaris gevestigd aan de Middenweg 152, 1782 BL Den Helder

VERENIGING VAN EIGENAREN (VVE)
Het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke onderdelen loopt via de Vereniging van Eigenaren (kortweg VvE). Een koper is verplicht lid te worden van de Vereniging van Eigenaren. De administratie voor het financieel en technisch beheer is ondergebracht bij een professioneel kantoor dat geheel ingericht is voor deze dienstverlening.

ENERGIELABEL
Bij oplevering kan geen energielabel utiliteit afgegeven worden in de zin van het geldende Besluit Energieprestatie Gebouwen (BEG), aangezien door de casco oplevering van het verkochte onvoldoende gegevens beschikbaar zijn om volgens het voorgeschreven ISSO protocol een energielabel te kunnen opstellen.

Afhankelijk van de gebouwfuncties die de eigenaar/gebruiker aan het gekochte toekent, kan er sprake zijn van de verplichting tot afmelden van een energielabel. Eigenaar/gebruiker neemt zelf de regie op zich voor het correct laten opstellen en tijdig laten afmelden van dit energielabel, hierbij inbegrepen de verplichting om te blijven voldoen aan het Bouwbesluit en dan met name de energieprestatie eisen van het Bouwbesluit.

KOOPOVEREENKOMST
In de op te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zullen de koopovereenkomst en de akte van levering die bedingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

ZEKERHEIDSSTELLING
Na ondertekening van de overeenkomst dient koper een waarborgsom te storten groot 10% van de koopsom. In plaats van deze waarborgsom kan de koper een bankgarantie stellen. Indien er binnen 2 maanden na ondertekening van de koopovereenkomst juridisch wordt afgenomen, behoeft er geen zekerheidsstelling te worden verstrekt.

AANVAARDING
Per direct.
Plan een bezichtiging

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Koopsom € 47.750,- v.o.n.
Prijs € 350,- per maand
Aanvaarding Direct
Bouw
Type object Wonen overig
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 32 m²

De buurt waar Elektronweg Ruimteplan 88 loodsen, 3542 AC Utrecht zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Makelaars Utrecht B.V.

030 - 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op