Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
Niet alleen wonen, maar óók werken op brugloop afstand van de Dom en de levendige binnenstad, in een groene omgeving dicht bij het water. Dat kán in De Nieuwe Defensie. Deze XL eengezinswoning heeft een woonoppervlakte van circa 212 m2 en 4 woonlagen, met op de begane grond een eigen praktijkruimte. Bovendien heeft deze woning meerdere buitenruimtes. Kies je voor je tuin, het balkon, het dakterras, of de gezellige binnentuin om na het werk nog even in het zonnetje te zitten? Lees snel meer over dit royale woon/werkpand!

Wonen op hoogte met werkplek aan huis?

De entree bevindt zich aan de straatzijde aan een klein bordes, iets hoger dan straatniveau. In de hal is een toilet en de deur naar de praktijkruimte van circa 14 m2, met draaikiepdeur naar het bordes. De plafondhoogte op de begane grond van ca. 3,3 meter geeft een zeer rijk gevoel. Door de deur rechtdoor stap je binnen in de woonkeuken. Hier is een schuifpui naar de tuin op het zuidoosten, die aansluit op de binnentuin. Vanuit de hal neem je de trap naar boven, waar je via een kleine hal binnenstapt in het midden van de zeer ruime- en lichte woonkamer met aan de tuinzijde een schuifpui naar het balkon.

Nog 2 woonlagen

Op de 2e verdieping zijn 3 slaapkamers, waaronder de woningbrede hoofdslaapkamer, en de badkamer met 2e toilet. In de afgesloten berging kun je de wasmachine kwijt. Op de bovenste woonlaag is een 4e tevens woningbrede kamer aanwezig, een 2e badkamer én een vrij in te delen ruimte met aansluitingen voor een pantry met toegang tot een heerlijk dakterras. Hier zou je gerust een lounge verdieping met een 2e woonkamer van kunnen maken. Een eigen verdieping voor jouw oudere / studerende zoon of dochter. Maar denk ook eens aan een heerlijke werkverdieping. Er is ruimte genoeg.

Ook parkeren is geen probleem. De woning heeft 2 eigen parkeerplaatsen in de garage.

De sfeerplattegronden dienen ter inspiratie en moeten nog nader technisch getoetst worden bij de kopersbegeleider op mogelijke uitvoering. Voor de contractstukken verwijzen wij naar de technische verkoopplattegronden.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 1.035.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 212 m²
Inhoud 572 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 4
Aantal kamers 7 (waarvan 5 slaapkamers)
Uitrusting
Badkamervoorzieningen Badkamer 1 Douche
Toilet
Wastafel
Badkamervoorzieningen Badkamer 2 Douche
Wastafel
Parkeergelegenheid Parkeerkelder
Heeft een balkon Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Heeft schuur/berging Ja

De buurt waar Eensgezinswoning XL Bouwnummer 74, 3527 KW Utrecht zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Makelaars Utrecht B.V.

030 - 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op