window.dataLayer = window.dataLayer || []; {% endif %}
Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
Omschrijving:
Hier woon je op fietsafstand van de Utrechtse binnenstad, met de Domtoren in zicht. In een groene en kindvriendelijke omgeving, aan het water en in een nieuwe stadswijk. Deze lichte en heerlijke (stads)woning bestaat uit 2 verdiepingen en biedt ongekend veel mogelijkheden. Zo kun je de woning natuurlijk volledig gebruiken om te wonen met je gezin, maar je kunt hier ook wonen en werken eenvoudig combineren. Of samenwonen met een hulpbehoevende ouder of met de helpende hand van een au pair / kinderoppas.

De entree van de woning bevindt zich op de begane grond, aan de straatzijde. Via de ruime entreehal met toilet vind je de trap naar de woonverdieping. Op de begane grond bevindt zich ook de ruimte die je kunt gebruiken als werkruimte
of als semi-zelfstandig woongedeelte. Deze leefruimte is heeft tevens mogelijkheden voor een badkamer en of pantry / keuken. De plafondhoogte van ca. 3,3 meter hoog van de leefruimte geeft een zeer ruimtelijk- en rijk gevoel.

Leefverdieping:
Via de trap bereik je de ruime en lichte woonkamer met een open keuken. Aan de straatzijde zit je het hele jaar door heerlijk in de zon in een afsluitbare loggia op het zuidwesten. Op deze woonverdieping vind je ook de 2 slaapkamers, een badkamer met douche, 2 bergingen en een vrij indeelbare ruimte. En alles is
gelijkvloers!

Thuiswerkplek of zzp-kantoor?
De indeling van deze unieke (en multifunctionele) woning biedt veel opties die in standaardwoningen of appartementen veelal niet mogelijk zijn. Doordat je de verdiepingen los van elkaar kunt gebruiken kun je de benedenverdieping
bijvoorbeeld inrichten als thuiswerkplek of als eigen zzp-kantoor aan huis. Geen afleiding en volledige concentratie.

Praktijk, salon of studio aan huis:
Door de entree op de begane grond is een praktijk aan huis hier ook perfect. Niks huren elders, maar gescheiden wonen en werken onder 1 dak. Boven wonen en relaxen en beneden werken als bijvoorbeeld fysiotherapeut(e), yogaleraar, schoonheidsspecialiste of coach. In je eigen praktijk, salon of studio.

Familiehuis:
Je kunt in deze woning natuurlijk ook samenwonen met een (of meerdere) hulpbehoevende ouder(s). De begane grond biedt namelijk alle mogelijkheden daarvoor. Je helpt elkaar, is voor iedereen gezellig en reuze praktisch. Maar een inwonende eau pair of kinderoppas die jouw gezin helpt en bij jou (half) inwoont is natuurlijk ook mogelijk. Of jouw puberdochter of -zoon die snakt naar een eigen (leef)ruimte. In deze woning is dat allemaal mogelijk!

Parkeren?
Niet onbelangrijk. Daar kunnen we kort over zijn. Dat doe je gewoon in de parkeergarage op je eigen parkeerplek. Geen gestress, geen gedoe. De sfeerplattegronden dienen ter inspiratie en moeten nog nader technisch getoetst worden bij de kopersbegeleider op mogelijke uitvoering. Voor de contractstukken verwijzen wij naar de technische verkoopplattegronden.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Koopsom € 679.500,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Appartement, benedenwoning
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2021
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 128 m²
Inhoud 347 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 11 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Uitrusting
Badkamervoorzieningen Douche
Wastafel
Parkeergelegenheid Parkeerkelder
Heeft een balkon Ja
Heeft een garage Ja
Heeft schuur/berging Ja

De buurt waar Laan van Verzetsstrijders 2, 3527 KW Utrecht zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Makelaars Utrecht B.V.

030 - 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op