window.dataLayer = window.dataLayer || []; {% endif %}
Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
***EEN VAN DE LAATSTE WONINGEN IN RIJNVLIET WEST NU OPNIEUW IN VERKOOP***

Rijnvliet blijft enorm populair onder woningzoekers en is nog steeds in ontwikkeling. Voor wie wil wonen in Rijnvliet en op zoek is naar een tweekapper, is dit dé uitgelezen kans. In de laatste fase van West is bouwnummer 143 opnieuw in verkoop gekomen. Een royale woning met in de basis een woonoppervlakte van circa 160 vierkante meter, die je nog naar eigen zeggen verder kunt uitbreiden door de vele optiemogelijkheden die worden geboden.

Kenmerken tweekapper bouwnummer 143:
- Woonoppervlakte: ca. 160 m2
- Perceeloppervlakte: ca. 275 m2
- Moderne architectuur met veel diversiteit en individualiteit in de gevels
- Kenmerkende details met terugliggende kozijnen, metalen hekwerken en verticaal metselwerk
- Voorzien van dakopbouw
- Standaard 3 ruime (slaap)kamers
- Kosteloos spiegelen van woningplattegrond
- Standaard dubbele openslaande tuindeuren
- Ruime woningbrede masterbedroom
- Complete badkamer
- Vrij indeelbare zolder met mogelijkheid tot extra (slaap)kamer(s)
- Aangebouwde garage met parkeerplaats op eigen terrein
- Standaard voorzien van een fraaie pergola
- Energiezuinige woning, energielabel A
- Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden
- Prognose oplevering Q4 2023

Locatie
Westelijk van Utrecht ligt een unieke wijk waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Dichtbij de stad wonen in een ruime woning in een groene en waterrijke omgeving. Je vindt in Rijnvliet, hét Nieuwe Tuindorp, eigenlijk alles wat je nodig hebt, zoals een basisschool, een groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, (overdekte) tennisbanen, een rugbyclub en een manege. Heel uitnodigend is de grote Strijkviertelplas met een fijn zwemstrand. In de nabijheid zijn ook het groene, uitgestrekte Maximapark, een ziekenhuis en uiteraard complete winkel- en leisure centra aanwezig. Echt bijzonder is de Metaal Kathedraal, een culturele broedplaats op het snijvlak van ecologie, kunst en samenleving.

In Rijnvliet kun je dus in elk jaargetijde naar hartenlust recreëren. Je fietst vanuit de wijk in 20 minuten over de nieuwe Dafne Schippersbrug naar de binnenstad van Utrecht. Of je neemt de snelle OV-verbinding, die je zo in hartje stad brengt. Daar is elke dag veel te beleven voor alle leeftijden. Utrecht is niet alleen een stad voor vrijwel alle studies, maar ook zeer geliefd vanwege zijn fraaie oude centrum waar vele en bijzondere winkels te vinden zijn. Rijnvliet ligt zeer centraal in Nederland, waardoor alle grote steden heel goed bereikbaar zijn. In een paar minuten zit je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag.

Deze toplocatie is onderverdeeld in diverse deelplannen, waar Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling totaal ca. 500 woningen ontwikkeld. Ondanks de verschillende woningen is er toch één buurt ontworpen. Dat zit hem vooral in het geselecteerde bouwmateriaal. Zo worden alle woningen voorzien van hand gevormde bakstenen in aardetinten, oranje, rood en donkerbruin. Op de daken komen leivormige- en Hollandse dakpannen. De woningen staan naast elkaar met verschillende kapvormen, hebben ruime tuinen en ze sluiten overal op het openbare gebied aan met hagen en tuinmuren. De twee-onder-een-kapwoningen zijn veelal voorzien van een gemetselde bloembak. De eindwoningen van de rijtjes hebben extra ontwerpaandacht gekregen. De kopgevels met erkers en extra kozijnen verlevendigen het straatbeeld, maar zorgen tevens voor sociale controle op het openbaar gebied. Met de diverse kopersopties kun je de woning verder op maat vormgeven. Jouw woning, jouw thuis! Een thuis dat past bij jouw manier van leven.
Plan een bezichtiging

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Koopsom € 930.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Soort bouw Nieuwbouw
Type dak Zadeldak
Keurmerken Politiekeurmerk
Isolatievormen Dubbel glas
Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 275 m²
Woonoppervlakte 160 m²
Inhoud 693 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan rustige weg
In woonwijk
Energieverbruik
Energielabel A
Uitrusting
Badkamervoorzieningen Douche
Ligbad
Wastafel
Parkeergelegenheid Aangebouwde stenen garage
Heeft kabel-tv Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Heeft ventilatie Ja

De buurt waar Rijnvliet bouwnummer 143 - Tweekapper, 3545 CJ Utrecht zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Makelaars Leidsche Rijn

030 - 2004545 E-mail
Neem contact met mij op