window.dataLayer = window.dataLayer || []; {% endif %}
Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
Deze tuinwoning maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject De Nieuwe Defensie, Utrecht (bouwnummer 131). Wees er snel bij! Dit is een van de laatste woningen in De Nieuwe Defensie blok 2 die nog beschikbaar is!

Ooit gedacht zo groen te kunnen wonen, maar tegelijk ook zo dicht bij de stad? De Nieuwe Defensie biedt het beste van 2 werelden. Je hoeft hier niet te kiezen tussen groene rust en stadse reuring, maar geniet van gezelligheid, de nabijheid van het centrum én uitvalswegen maar ook van een groene omgeving en een gemeenschappelijke binnentuin. Bouwnummer 131 is een comfortabele tuinwoning met een woonoppervlakte van circa 134 m2 en 3 slaapkamers. Kom binnen!

Tuingerichte woonkamer
Via de voordeur stap je binnen in de hal. Hier is het toilet en een deur naar de leefruimte aan de straatzijde, met aansluitingen voor de keuken. Hier heb je uitzicht op een brede groenstrook, waar de kinderen vrij kunnen spelen. Speels in de indeling is een klein trappetje naar de tuingerichte woonkamer van zo’n 6 meter breed, met schuifpui naar de achtertuin. Deze ligt op het noordwesten en leidt achterom naar de binnentuin en het Geertje Zijlstrahof, een afgesloten binnenterrein. De woonkamer heeft verder een handige berging én een open trap naar boven.

Ruime slaapkamers
Op de 1e woonlaag zijn 3 slaapkamers, een separaat toilet en de badkamer. Deze is standaard voorzien van wastafel en douche, maar biedt ook ruimte voor een ligbad. In de afgesloten technische ruimte op deze verdieping kun je de wasmachine kwijt. Wat een fijne woning mét tuin op een prachtige historische plek. Ook fijn tot slot is natuurlijk de eigen parkeerplek in de gezamenlijke parkeergarage.

De sfeerplattegronden dienen ter inspiratie en moeten nog nader technisch getoetst worden bij de kopersbegeleider op mogelijke uitvoering. Voor de contractstukken verwijzen wij naar de technische verkoopplattegronden.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 736.500,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Appartement, benedenwoning
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 134 m²
Inhoud 427 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Uitrusting
Badkamervoorzieningen Inloopdouche
Wastafel
Tuin aanwezig Ja

De buurt waar Utrechts Kindercomitéstraat 67, 3527 LV Utrecht zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Makelaars Utrecht B.V.

030 - 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op