window.dataLayer = window.dataLayer || []; {% endif %}
Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
ADRES
Laan van Sofia 27 te Utrecht (3541 EP).

ALGEMEEN
Op een schitterende hoek-/zichtlocatie in het nieuwe gedeelte van Leidsche Rijn Centrum in Utrecht ligt deze commerciële unit welke onderdeel uitmaakt van nieuwbouwproject de Hoge Steenen. De Hoge Steenen is een ontspannen, duurzame en vitale woonomgeving in Leidsche Rijn.

Het betreft een commerciële ruimte van totaal 88,70 m² b.v.o. verdeeld over de begane grond en kelder. De ruimte kenmerkt zich door de vele raampartijen, plafondhoogte en hoge attentiewaarde.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De commerciële ruimte is gelegen in het oostelijk deel van Leidsche Rijn Centrum. Dit gebied vormt de entree naar Leidsche Rijn en verbindt de nieuwbouw met het oude stadscentrum van Utrecht. Nieuw Oost is een prachtig nieuwbouwgebied met een stedelijk karakter. De commerciële ruimte bevindt zich vrijwel direct aan het nieuwe – nog aan te leggen – Park Leeuwesteyn.

De bereikbaarheid is uitstekend te noemen, dit door het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en ligging ten opzichte van de Rijksweg A2. Tevens is via de Dafne Schippersbrug binnen enkele het gezellige centrum van Utrecht.

OPPERVLAKTE
Totaal ca. 88,70 m² b.v.o. winkelruimte, onderverdeeld als volgt:
· Ca. 44,10 m² b.v.o. gelegen op de begane grond;
· Ca. 44,60 m² b.v.o. gelegen in de kelder.

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt in de casco nieuwbouwstaat opgeleverd inclusief o.a.:

Commerciële ruimte
· dubbel openslaande deuren;
· trappartij met stootborden inclusief balustrades en leuningen;
· diverse dubbele wandcontactdozen;
· loos horeca afblaaskanaal (max. 2000 m³/u);
· meterkast met 3 groepen van 25 Ampère, wateraansluiting, stadsverwarmingsaansluiting en data aansluiting.

Kelder
· diverse dubbele wandcontactdozen;
· dubbele toiletruimte met voorportaal v.v. fonteintje en tegelwerk;
· lichtpunt met schakelaar in toiletruimte;
· vuilwaterpomp aangesloten op de riolering als afvoer incl. pompput.

‘Onder huur als casco wordt verstaan, de huur van de constructieve bouwvloer(en), het/de constructieve plafond(s), de bouwmuren zonder pui(en), doch inclusief de in de bouwmuren aanwezige kozijnen, ramen en deuren, de nutsvoorzieningen tot waar de (hoofd)watermeter is/komt dan wel tot een ander primair aansluitpunt, alsmede het (basis) sprinklernet en trappen indien deze door of vanwege verhuurder zijn aangebracht’.

PARKEREN
Naast de commerciële ruimte bevindt zich een ondergrondse parkeergarage waar 2 parkeerplekken te huur zijn à € 30,00 per stuk per maand. Gratis parkeren is mogelijk in de nabije omgeving op ca. 5 minuten loopafstand..

ENERGIELABEL
Nog te ontvangen.

GEBRUIKERSMOGELIJKHEDEN
Het object valt binnen het bestemmingsplan Leidsche Rijn Centrum Oost (03-11-2016) met de enkelbestemming Centrum-2. De aangewezen gronden binnen Centrum-2 zijn bestemd voor:
· maatschappelijke voorzieningen;
· leisure, cultuur en ontspanning;
· horeca in categorie C en D1 en D2 zoals omschreven in de Lijst van horeca-activiteiten;
· dienstverlening;
· detailhandel.

Voor nadere informatie omtrent de bestemming en gebruikersmogelijkheden verwijzen wij u naar de Gemeente Utrecht en www.ruimtelijkeplannen.nl.

HUURPRIJS
€ 29.400,00 per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, per kwartaal vooruit te voldoen.

SERVICEKOSTEN
€ 113,70 per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, per kwartaal vooruit te voldoen, als verrekenbaar voorschot op de kosten van onder andere de volgende leveringen en diensten:
· bijdrage VvE;
· ad. 5% administratiekosten over bovengenoemde leveringen en diensten.

KOSTEN NUTSBEDRIJVEN
Rechtstreeks door huurder te voldoen aan desbetreffende nutsbedrijven.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. Langere huurperioden zijn bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

AANVAARDING
In overleg.

B.T.W.
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUUROVEREENKOMST
Gebaseerd op het model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 17 september 2012. Van deze overeenkomst maken deel uit de bijhorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290A BW”, gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag op 2 oktober 2012 en aldaar ingeschreven onder nummer 58/2012.

BIJZONDERHEDEN
Deze objectinformatie is geheel vrijblijvend en mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c.q. verkoper. Aan de in deze brochure vermelde teksten, tekeningen en opgegeven metrages kunnen geen rechten worden ontleend. Ten aanzien van de juistheid van de door ons samengestelde gegevens ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. In het geval dat onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering aanspraak op uitkering geeft, is aansprakelijkheid beperkt tot het bedrag dat in voorkomend geval onder deze verzekering voor uitkering in aanmerking komt.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 29.400,- per jaar
Servicekosten € 113,70 per maand
Aanvaarding Direct
Bouw
Type object Winkelruimte
Eveneens Horecapand, Maatschappelijk vastgoed
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2022
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 89 m²
Locatie
Ligging In woonwijk

De buurt waar Laan Van Sofia 27, 3541 EP Utrecht zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op