Zoekopdrachten

LEIDSCHE RIJN JULIUS GEZONDHEIDSCENTRA

Voor Stichting Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra zijn wij op zoek naar een nieuwe locatie in Leidsche Rijn met een oppervlakte vanaf 250 m² (huur), bij voorkeur een grotere locatie vanaf 1.200 m² (huur of koop).

VOSKAMP BOUW EN INDUSTRIE

Voor Voskamp Bouw en Industrie zijn wij op zoek naar een bedrijfsgebouw in Utrecht en omgeving met een oppervlakte van circa 800-1.150 m² of een bouwkavel van 1.500 – 2.000 m², onze opdrachtgever is op zoek naar een koopobject, maar huur is bespreekbaar.

Otte Infra B.V.

Voor Otte Infra B.V. zijn wij op zoek naar een buitenterrein in de koopsfeer in de provincie Utrecht met een oppervlakte vanaf circa 3.500 m² en milieucategorie 4.1.

STICHTING PORTAAL

Voor Stichting Portaal zijn wij op zoek naar een bedrijfs-/kantoorgebouw (huur of koop) in Utrecht met een oppervlakte van circa 1.250 – 1.600 m².

KINDERDAGVERBLIJF

Voor een gerenommeerde opdrachtgever zijn wij op zoek naar ruimten die geschikt zijn of gemaakt kunnen worden voor een kinderdagverblijf. Onze opdrachtgever zoekt zowel in de huur- als koopsfeer en door heel Nederland. Mocht je een locatie weten dan kun je contact opnemen met Thijs van Maurik.

arrow
Zoekopdracht

Zoekopdracht

Functie*(Required)
Huur/Koop*(Required)
menu-shape