Over onze werkwijze
Over onze werkwijze

Verkopen of verhuren van BOG

Als grootste bedrijfsmakelaar in Utrecht weten we precies wat jouw pand onderscheidt van andere objecten. Zo vinden we de ideale nieuwe koper of huurder voor jouw bedrijfspand.

Taxatie | Beleggingen | Brecheisen makelaars
huis kopen | huis verkopen | Wonen | Brecheisen

Ontzorgend naar de beste koper of huurder

Bij de verkoop of verhuur van je pand vertrouw je op de expertise van je makelaar. Wij gaan graag een stapje verder en streven naar een vloeiend verkoop- of verhuurproces zonder zorgen en met het maximale resultaat. Dat kan alleen als je hard werkt, duidelijk communiceert en gedurende het hele proces als fullservice team klaarstaat voor je opdrachtgever.

Marco van Diggelen is een makelaar die altijd in mogelijkheden denkt.

"Het bij elkaar brengen van partijen en een deal sluiten waar iedereen tevreden over is, is hem op het lijf geschreven. Wat een prettige samenwerking!"

Gerrit Mansveld & Arjan Wooning

arrow

In 6 stappen je pand verkopen of verhuren

Kennismaking met jou en je pand

Onze samenwerking begint in jouw pand. In welke staat is het? Wat is het bestemmingsplan? Maar vooral: welke mogelijkheden biedt het gebouw?

Expats in Utrecht | Aankoop en Aanhuur

De presentatie

We zorgen voor goede foto’s, een pakkende beschrijving en de juiste praktische informatie. Van de meetgegevens tot energieverbruik, we denken aan ieder detail.

Aankoop en Aanhuur

Maatwerk plan van aanpak

Ieder object verdient een maatwerk plan van aanpak. Denk hierbij o.a. aan een specifiek promotieplan, verspreiding in ons netwerk en zichtbaarheid op Funda in Business.

Aankoop en Aanhuur | Verhuur en Verkoop

De bezichtigingen

We gaan actief op zoek in ons netwerk naar partijen die passen bij jouw bedrijfspand. We benaderen deze bedrijven zelf en binnen no time plannen we de eerste bezichtigingen.

Aankoop en Aanhuur | Verhuur en Verkoop

Onderhandelen

Onderhandelen in een goede zakelijke sfeer levert altijd het beste resultaatop. Ons doel is een optimale transactie voor jou en een verkoop of verhuur tegen de beste voorwaarden.

Aankoop en Aanhuur | Verhuur en Verkoop

Oplevering

Je pand is verhuurd of verkocht. Vanzelfsprekend blijven we jouw makelaar en adviseur en blijven we betrokken tot het laatste moment.

Aankoop en Aanhuur | Verhuur en Verkoop

Maak kennis met onze makelaars

<b>Verkopen of verhuren?</b> Maak een afspraak met een van onze makelaars

Verkopen of verhuren? Maak een afspraak met een van onze makelaars

Neem contact op via*(Required)
menu-shape