Zo werken wij
Zo werken wij

Een nieuw thuis voor jouw bedrijf

Jouw nieuwe thuis moet hand in hand gaan met je wensen en toekomstige ambities. Daarom nemen we alleen genoegen met een bedrijfslocatie die perfect past in dat plaatje.

Taxatie | Beleggingen | Brecheisen makelaars
huis kopen | huis verkopen | Wonen | Brecheisen

Van eisenpakket tot aanhuur of aankoop

Of we nu aanhuren of aankopen voor eindgebruikers, particuliere beleggers of institutionele beleggers, alles draait om jouw situatie en de toekomstplannen die je hebt met het beoogde vastgoed. Daarbij werken we intensief samen. Wij gaan actief op zoek, maar toetsen voortdurend bij jou of het in de smaak valt. We informeren, onderzoeken en analyseren, maar geven altijd eerlijk aan of het een verstandige keuze is of niet.

Marco van Diggelen is een makelaar die altijd in mogelijkheden denkt.

"Het bij elkaar brengen van partijen en een deal sluiten waar iedereen tevreden over is, is hem op het lijf geschreven. Wat een prettige samenwerking!"

Gerrit Mansveld & Arjan Wooning

arrow

In 6 stappen een nieuw pand kopen of huren

Jouw eisenpakket

Onze samenwerking begint altijd met een kop koffie. We bespreken o.a. wat je precies doet en zetten op papier aan welke wensen en functionaliteiten het pand moet voldoen.

Expats in Utrecht | Aankoop en Aanhuur

Marktinventarisatie

Op basis van je eisenpakket gaan we de markt inventariseren. We zetten onze database, ons netwerk en onze marktkennis in om geschikte objecten te vinden.

Aankoop en Aanhuur

Een longlist en shortlist

Samen bespreken we de longlist die er ligt en selecteren drie tot zes objecten voor de shortlist. Hiervan maken we een analyse met plus- en minpunten.

Aankoop en Aanhuur | Verhuur en Verkoop

Bezichtigen

Zit er wat moois tussen? Dan gaan samen bezichtigen. Terwijl jij het pand rustig in je opneemt, doen wij een grondige scan van de staat van het object.

Aankoop en Aanhuur | Verhuur en Verkoop

Onderhandelen

Onderhandelen zit in ons bloed. Het beste pand voor de beste prijs en voorwaarden. We zijn scherp, maar fair. Het hoogst haalbare resultaat, zonder spelletjes te spelen.

Aankoop en Aanhuur | Verhuur en Verkoop

Oplevering

Het pand is aangekocht of gehuurd! Vanzelfsprekend blijven we jouw makelaar en adviseur en blijven we betrokken tot het laatste moment.

Aankoop en Aanhuur | Verhuur en Verkoop

Maak kennis met onze makelaars

<b>Verkopen of verhuren?</b> Maak een afspraak met een van onze makelaars

Verkopen of verhuren? Maak een afspraak met een van onze makelaars

Neem contact op via*(Required)
menu-shape