Geen plek zoals hier

arrow-circle

Geen plek zoals hier. Bij Brecheisen doen we er alles aan om onze klanten een service ervaring te bieden die ze nergens anders krijgen. Bewoners in de regio Utrecht die hun huis willen verkopen en daarin het beste resultaat verlangen. Maar ook zakelijke ondernemers en beleggers, die goed geadviseerd willen worden bij de zorg over hun vastgoedportefeuille.

Aankoop en Aanhuur | Verhuur en Verkoop
Taxatie | Beleggingen | Brecheisen makelaars

Onze waarden

Een daadkrachtige, vertrouwde adviseur die nooit denkt in beperkingen, maar altijd in mogelijkheden.

Bekijk ons aanbod

Voor iedereen die dat nodig heeft. Starters, doorstromers, binnenmensen, buitenmensen, jongeren, ouderen, expats en ondernemers.

Trusted advisor voor jou

 

Bij Brecheisen steken we onze ambities niet onder stoelen of banken. We willen de beste zijn in wat we doen. Niet om te kunnen zeggen dat we de beste makelaar van Nederland zijn, maar wel om jou als zoeker, verkoper of belegger de voorsprong te geven je nodig hebt om succes te kunnen vieren. De perfecte koop terwijl jij al een jaar aan het zoeken bent, een vloeiende verkoop met verbluffend verkoopresultaat of een buitenkansje in vastgoed met lucratieve huurinkomsten.

Met die winnaarsmentaliteit, daadkracht en doorzettingsvermogen zijn wij al 50 jaar een vertrouwde naam in de regio Utrecht. Een naam waarmee we ons met recht trusted advisor kunnen noemen. Een naam ook waarmee we met afstand de meeste nieuwbouwprojecten verkopen en de meeste bedrijfsruimte verhuren.

Je bent van harte welkom bij een van onze vestigingen (Vleuten, Houten, Amersfoort en Leidsche Rijn) en natuurlijk op ons hoofdkantoor aan de prachtige Maliebaan in hartje Utrecht.

arrow
Vertrouwd in de regio Utrecht sinds 1972
40 ervaren en hoogopgeleide medewerkers
Specialist in bestaande bouw én nieuwbouw
Altijd op zoek naar nieuwe kansen in de markt
Taxatie | Beleggingen | Brecheisen makelaars
arrow-circle
9.4 Verkoop

“Brecheisen hielp ons zó goed met de verkoop van ons huisje, prachtig werk geleverd!

De makelaar voelde de persoonlijke situatie goed aan en heeft samen met kantoor alle zaken goed uit handen genomen en tot grote tevredenheid afgerond.

Dhr. en Mw. van der Werff

arrow
huis kopen | huis verkopen | Wonen | Brecheisen

Onze diensten

Verkoop

Wij vinden: wonen is een gevoelskwestie. Bij het kopen van een huis moet het gevoel meteen goed zijn. Daarom letten wij op de bouwkundige staat en andere formele zaken, dan kun jij puur en alleen naar je gevoel luisteren.

Bekijk dienst

Aankoop

Jouw nieuwe thuis moet passen bij je wensen en ambities. We nemen alleen genoegen met een locatie die perfect past in dat plaatje.

Bekijk dienst

Taxatie

Bij Brecheisen zijn enkel gecertificeerde makelaars-taxateurs werkzaam die door alle financiële instellingen worden erkend.

Bekijk dienst

Hypotheken

Wij zijn graag je adviseur in iedere stap die we samen zetten. Een financiële check of het regelen van je hypotheek mag geen vertrager zijn. Daarom zijn de lijnen met onze financieel adviseurs altijd kort.

Bekijk dienst

Jouw enthousiaste team in

huis kopen | huis verkopen | Wonen | Brecheisen

Het eerste contact gewoon vanuit huis

Je hebt veel vragen, maar de drempel direct om een makelaar uit te nodigen is nog wat hoog. Plan een digitaal adviesgesprek. Gewoon vanuit huis, wel zo gemakkelijk.

menu-shape