window.dataLayer = window.dataLayer || []; {% endif %}

Wil je je huis verkopen?

“Wil je je huis verkopen?”

Omdat jouw woning uniek is, maken wij een uniek verkoopplan.

Verkoop nu je plek

Wil je je huis verkopen

Het is belangrijk om je thuis helemaal op je gemak te voelen. Bij Brecheisen weten we als geen ander hoe het is om een echt 'thuis' te hebben: je eigen plek waar je alles kunt doen wat je wilt en niets hoeft te laten. Omdat wij begrijpen dat jouw plek uniek moet zijn, zijn we als verkoopmakelaar in Utrecht begonnen om mensen zoals jij te helpen. Droom je altijd al van een vrije woning met een grote tuin? Ga je liever voor een appartement in de grote stad? Of kies je juist voor een mooie grote boerderij met een stuk land? Welke wensen je ook hebt, wij staan voor je klaar. Brecheisen is reeds jaren gespecialiseerd in de verkoop van huizen. Wil je bijvoorbeeld je woning snel verkopen? En ben je op zoek naar kwalitatieve makelaar die je kan helpen bij de verkoop van je huis? Dan is Brecheisen zonder twijfel de makelaar voor jou. 

Je huis verkopen in Utrecht

Het hoofdkantoor van Brecheisen is gevestigd in het midden van het land, in Utrecht. Daarnaast zijn er kantoren te vinden in Houten, De Meern en Amersfoort. Door deze centrale ligging is het handig voor mensen uit heel Nederland om gebruik te maken van de expertise van de specialisten van Brecheisen. Wanneer je je appartement gaat verkopen via Brecheisen kun rekenen op een aantal dingen. Een persoonlijke aanpak staat bijvoorbeeld hoog in het vaandel bij de makelaardij. Brecheisen heeft diverse experts in dienst met allen een eigen expertise. Woon je in omgeving Amersfoort en wil je je woning snel verkopen ? Dan ben je bij de professionals van kantoor Amersfoort aan het juiste adres. Zij weten precies welke stappen je moet nemen tot een perfect verkoopplan. Iedere woning is uniek, daarom maken de experts voor ieder huis een eigen verkoopplan. Wat moet er gebeuren voordat het huis in de verkoop gaat en aan welk bedrag zit de taxateur te denken?  

Je huis verkopen? Wat te doen?

Het team van Brecheisen bestaat niet, zoals veel mensen denken, alleen uit makelaars en taxateurs. Brecheisen heeft de beschikking over een compleet team van stylisten, fotografen, backofficemedewerkers, videomakers en nog veel meer die er alles aan doen om het complete plaatje vast te stellen. Om uiteindelijk jouw huis te kunnen verkopen als een waar paleis voor nieuwe bewoners doet het volledige team er alles aan om de woning zo goed mogelijk te presenteren. Laat het stylen maar aan de stylisten over, de perfecte weergave van je woning aan de fotografen en videomakers en de adviezen aan de hypotheekadviseur. Wanneer je ervoor kiest om je huis te verkopen via Brecheisen, kies je voor volledige service en klantvriendelijkheid. Je geeft je wensen door aan de experts van Brecheisen, zodat je zelf alvast kunt verder dromen over jouw volgende woning, je droomplek. De verkoop van je woning kan op deze manier heel eenvoudig en soepel verlopen! 

Tips voor een snelle huizen verkoop

Dat is erg prettig omdat het verkopen van je huis veel stress op kan leveren. Bij Brecheisen merk je daar helemaal niets van. Wist je dat de database van de makelaardij uit maar liefst 15,000 huizenzoekers bestaat? Dat betekent dat er altijd zo'n 100 kopers zijn voor jouw woning. Soms zijn dit er zelfs meer! Via de website kun je bekijken op hoeveel kopers jij kunt rekenen voor jouw woning. Daarnaast heeft Brecheisen een actieve aanpak wanneer het gaat om de verkoop van jouw huis. Dat betekent dat de makelaars niet stil zitten en wachten op reacties van potentiële kopers maar dat ze zelf actief op zoek gaan. Zijn er bijvoorbeeld geïnteresseerden wezen kijken bij jouw te verkopen woning? Dan worden zij minstens drie keer na bezichtiging nog eens gebeld of ze interesse hebben in het huis. Twijfelen ze ergens aan of zijn er dingen die beter kunnen? De experts van Brecheisen gaan het allemaal na om jouw huis zo snel mogelijk te kunnen verkopen. 

Je huis verkopen doe je via Brecheisen

Deze actieve benadering is niet de enige manier om de verkoop van je woning te stimuleren. Brecheisen beschikt over een mailing en een magazine waar de te verkopen woningen in worden vermeld. Deze mailing wordt daarnaast door meer dan 15,000 personen gelezen. Je bent er dus zeker van dat veel mensen jouw woning zullen opmerken en misschien contact zullen opnemen met de makelaardij voor meer informatie. Heb je nog net dat laatste zetje nodig om je huis te verkopen via Brecheisen? Misschien helpt het om te weten dat de makelaardij de afgelopen twaalf maanden 844 woningen heeft verkocht. Daarnaast beoordelen de bestaande klanten het bedrijf met maar liefst een 8,0! Als dat geen mooi cijfer is om samen te werken met Brecheisen... De verkoopmakelaars van Brecheisen nemen tien stappen om je huis zo snel mogelijk te verkopen. De eerste stap is een gratis en vrijblijvende kennismaking met je toekomstige makelaar. Het is fijn om te weten wie je gaat helpen om snel je huis te verkopen. De tweede stap is een tactiek bepalen om te kijken welke manier van verkopen het beste werkt gebaseerd op jouw persoonlijke wensen. Hierbij wordt ook gekeken naar de ervaring van de makelaardij en de huidige cijfers op de woningmarkt. 

Huis verkopen in Utrecht: snel en goede service

Om het hoogst te scoren op Funda regelen de stylisten en fotografen vervolgens voor de beste plaatjes voor voldoende promotiemateriaal. Daarna gaat je makelaar actief op zoek naar 100 potentiële kopers in de database van 15,000 personen. Natuurlijk worden ook je buren op de hoogte gesteld van de verkoop van je huis, misschien weten zij wel een mogelijke koper voor de woning. Werkt deze tactiek niet? Dan wordt er een nieuwe tactiek geprobeerd voordat er verder wordt gegaan naar het zesde punt. Het zesde punt is dat je woning wordt meegenomen in het magazine van Brecheisen met meer dan 15,000 mensen bereik. Dan is het tijd voor de bezichtigingen: na 2, 9 en 30 dagen worden de potentiële kopers gebeld of ze interesse hebben. Brecheisen heeft als doel de beste verkoopprijs voor jou: hierbij is er een gemiddelde afwijking van slechts 3,4%. Hierdoor weet je zeker dat je je huis altijd voor de beste prijs kunt verkopen. 

Ook je huis verkopen? Neem contact op

Je kunt ervoor kiezen om zelf aanwezig te zijn bij de eerste bezichtigingsronde, maar je kunt ook alles overlaten aan de experts van Brecheisen. Wat je ook kiest: de makelaardij geeft je 100% garantie dat ze er alles aan zullen doen om jouw woning snel te verkopen . Heb je interesse in de snelle en kwalitatieve service van Brecheisen? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek en een gratis kennismaking met een van de ervaren makelaars. Voordat je het weet heb je je huis verkocht en sta je in je nieuwe droomhuis!