Zoek je een makelaar in De Meern?

Omdat jouw woning uniek is, maken wij een uniek verkoopplan.

Wat kost een huis verkopen?

Zoek je een makelaar in de Meern?

Je huis verkopen in omgeving Utrecht zoals De Meern, Houten of Nieuwegein op een zo snel mogelijke manier? Jouw woning is uniek en verdient daarom een uniek verkoopplan; een plan waarmee je huis wordt uitgelicht onder duizenden huizenzoekers in omgeving Utrecht. Wanneer je van plan bent om te gaan verhuizen en je huis in de verkoop te zetten is het inschakelen van een professionele makelaar aan te raden. In Nederland vind je talloze makelaars, maar geen enkele zoals de makelaars van Brecheisen. Bij Brecheisen staat een persoonlijke aanpak namelijk hoog in het vaandel.

Brecheisen als jouw makelaar in de Meern

Dat betekent dat je bij Brecheisen je eigen makelaar kunt krijgen; een expert die met jaren ervaring vanaf het eerste gesprek tot na de verkoop van je woning jou helpt bij al je vragen. Samen met je makelaar wordt er een verkoopplan opgezet waarbij gekeken wordt naar jouw wensen. Wist je dat Brecheisen alleen gaat voor de beste verkoopprijs? Dat betekent dat ze keer op keer maximaal scoren in het minimaal houden van het verschil tussen wat de verkoopprijs is en wat de vraagprijs is. Op die manier weet jij dat je vrijwel altijd krijgt wat je woning waard is.

Snelle hulp van makelaar in de Meern

Omdat Brecheisen in en rondom Utrecht werkt kun je onze professionals ook inschakelen bij je huis verkopen in Houten en als makelaar in Nieuwegein Het grootste voordeel van Brecheisen is dat je altijd een totaalpakket krijgt aangeboden wanneer het verkoopplan wordt opgezet: wij werken namelijk niet alleen met makelaars, maar ook met fotografen, stylisten, taxateurs en nog veel meer. Hierdoor zorgen we dat het promotiemateriaal om jouw woning te verkopen er zo compleet mogelijk uitziet. Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan en neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Kantoor Vleuten-De Meern | Brecheisen Vleuten-De Meern

Middenburcht 23, 3452 MS Utrecht

030 - 666 39 98 vleuten@brecheisen.nl
Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Ik wil een woning
menu-shape