Eigenlijk past deze plek net zo goed bij me als hij.

Of je nu een huur- of koophuis zoekt, bestaand of nieuwbouw, met balkon of bubbelbad: wij vinden de plek van je dromen.

Laat ons jouw droomplek vinden.

De woningmarkt in Utrecht en omgeving is krap en hectisch! Je hebt je al aangemeld als zoeker en ontvangt onze nieuwsbrief. Als er een leuke woning voorbij komt, moet je snel schakelen om een plekje te bemachtigen bij de bezichtigingsronde. Soms ben je net te laat en grijp je mis! Je droomplek vinden kost soms veel tijd. Tijd die je misschien niet hebt of die je liever aan andere dingen wil besteden. Herkenbaar? Dan is een zoekopdracht de oplossing

Vertel ons jouw woonwensen.

Een plek moet voelen als een warme jas. Een fijne plek die ruimte geeft aan je gezin. Of een plek voor jullie samen. Of juist helemaal voor jou alleen. En ben je een stadsmens of wil je liever wat landelijker wonen? Gaan je kinderen naar de basisschool? Waar werk je?

Een plek moet bij jouw leven passen. Daarom gaan we er samen rustig voor zitten om al jouw wensen en verwachtingen helder te krijgen. En wie weet. Misschien kunnen we je nog verrassen met onbekende plekjes. Opties waar je nog niet aan hebt gedacht. Als ervaren makelaarskantoor zijn wij op de hoogte van het aanbod. We weten vaak uit eerste hand waar op termijn stadsontwikkelingen komen. En we kennen de leukste plekjes. Bel of mail ons voor een afspraak en maak vrijblijvend kennis met onze één van onze makelaars.

Haal meer uit je bezichtiging.

Ga je een woning bezichtigen? Download dan hier onze uitgebreide checklist. Dan weet je waar je op moet letten en heb je meer tijd om te voelen of de woning echt jouw plek kan worden.

menu-shape