Je overweegt om je woning te verkopen.

Taxatie | Beleggingen | Brecheisen makelaars
Waardebepaling huis

Woning verkopen

Voordat je begint aan de zoektocht naar een nieuwe woning of wanneer je jouw droomwoning al op het oog hebt, is het niet onbelangrijk om te weten wat je huidige woning waard is. De waardecheck of waardebepaling is de eerste stap voor de verkoop van je woning. En met een waardecheck van je huis weet je niet alleen zelf waar je aan toe bent, het is ook een uitgangspunt voor een geldverstrekker om te toetsen wat je mogelijkheden na de verkoop zullen zijn.

De waardecheck

Een huis wordt niet alleen ingeschat door wat wij als makelaars vinden, er spelen nogal wat factoren een rol bij de waardebepaling van je woning. Het waarde advies van een professional is een momentopname en geeft inzicht in de marktwaarde van jouw woning. We kiezen bij Brecheisen bewust voor een waardebepaling door een deskundige makelaar, in plaats van een online waardebepaling. Dit omdat de markt snel verandert en de online tools een verkeerd beeld geven. We schatten de waarde van je woning op basis van de gesteldheid van de woning, maar de omgeving waarin de woning staat, moet ook zeker worden meegenomen bij het bepalen van de juiste waarde. Een waardebepaling is meestal gratis en vrijblijvend. Hoewel een waardebepaling minder uitgebreid is dan een taxatie, biedt het je wel waardevolle inzichten in de potentiële verkoopprijs van je huis.

Brecheisen waardebepaling

Benieuwd naar een indicatie van jouw woning?

Onze makelaar kan een realistische waarde van je woning berekenen op basis van verschillende factoren. Een taxatie of waardebepaling is essentieel wanneer je een officiële en juridisch erkende waarde van je woning nodig hebt. Wil jij weten wat je woning waard is? Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars voor een gratis waardeadvies of waardebepaling en eventueel een verkoopstrategie. Dit kan telefonisch of we kunnen snel langskomen.

Actief ouder worden
Vraag een gratis <b>waardebepaling</b> aan.

Vraag een gratis waardebepaling aan.

menu-shape