Plan een bezichtiging

Een bijzonder gezellige plek

Beschrijving

Lees meer
ADRES
Brusselplein Utrecht

ALGEMEEN
Tussen Utrecht-stad en Leidsche Rijn, ten westen van het Amsterdam-Rijnkanaal, komt een eigen winkelcentrum voor Leidsche Rijn met voor¬zieningen om te kunnen wonen, werken, ondernemen, winkelen en uitgaan.

Het winkelcentrum zal bestaan uit een complete mix van functies, van onder andere pleinen, horeca, winkels en maatschappelijke voorzieningen. Er komen ook tal van andere functies, zoals een bibliotheek, een wijkbureau, bioscoop, en een bus- en treinstation.

Leidsche Rijn maakt samen met de wijken Vleuten en De Meern onderdeel uit van het stadsdeel Leidsche Rijn. Leidsche Rijn telt op dit moment 70.000 inwoners, maar groeit de aankomende jaren naar 100.000 inwoners.

In Leidsche Rijn Centrum waar ontmoeten centraal staat, bepalen goed gevulde terrassen het straatbeeld. Heerlijk ontspannen in een ongedwongen setting genieten van elkaars gezelschap en de versnapering naar keuze. Zowel zakelijk als privé.

De openbare bibliotheek van Leidsche Rijn komt aan het Brusselplein. Samen met de restaurants en bars op dit plein wordt de bibliotheek een uitnodigende locatie om naar toe te gaan.

De historische Midden-Europese stad is de inspiratiebron voor het stedenbouwkundig en architectonisch ontwerp. Dit type stad kenmerkt zich door haar intimiteit, kwaliteit en diversiteit in de openbare ruimte en architectuur. Typerend voor het stedenbouwkundig plan van Leidsche Rijn Centrum is de gevarieerde combinatie van brede boulevards, rustige straatjes, levendige pleinen en groene binnenhoven.
Bij het station aan het Brusselplein komt een foodmarkt: Jumbo opent hier haar grootste foodmarkt van Nederland. Dit nieuwe concept van Jumbo staat voor een versmarkt met een zeer uitgebreid foodassortiment. Het richt zich op gezond, vers en lekker eten. Iedere dag zijn er koks en andere specialisten op het gebied van eten, bezig om de heerlijkste gerechten te maken. De komst van de Foodmarkt betekent dat 20% van het totaal is ingevuld. De Foodmarkt verwacht meer dan 2 miljoen bezoekers per jaar te mogen verwelkomen.

De bouw van Leidsche Rijn Centrum is in volle gang. De eerste winkels gaan eind 2017 open. Ook de foodmarkt zal dan haar deuren openen. Er komen ook een bibliotheek, een wijkbureau en een aantal horecagelegenheden. Daarmee is aan het Brusselplein de ‘huiskamer voor Leidsche Rijn’ gereed.

?
Bij de ontwikkeling van Leidsche Rijn Centrum wordt de nadruk gelegd op de ontwikkeling van een duurzaam stedelijke gebied. Zo kent het centrum een duurzame energieopwekking door middel van een systeem van warmte-/koude opslag (WKO).De aanwezigheid van het treinstation in het Kernwinkelgebied geeft bezoekers en bewoners een zeer aantrekkelijk alternatief voor de auto. Bovendien geeft het gemengde grondgebruik de bewoners de mogelijkheid om de afstand tussen wonen en werken te minimaliseren.


De combinatie van winkels, horeca en wonen zorgt voor meer levendigheid, ook na winkelsluitingstijd, en is dus van belang voor de sociale veiligheid van het centrum. Die sociale veiligheid wordt verder bevorderd door de expeditie van de winkels grotendeels ondergronds op te lossen.

LIGGING C.Q. BEREIKBAARHEID
Het nieuwe stadshart van Leidsche Rijn bevindt zich midden in Nederland, pal naast het trein- en busstation van Leidsche Rijn. Het stadshart is vanuit alle windstreken uitstekend bereikbaar met auto, de trein en/of de bus. Parkeren is geen probleem. Leidsche Rijn Centrum biedt een keur aan (lunch)restaurants in een levendige stadsomgeving en omringd door winkels en andere (culturele) voorzieningen.

OPPERVLAKTE
Totaal ca. 245 m² horecaruimte.

PARKEREN
Ruim voldoende parkeergelegenheid.

GEBRUIKERSMOGELIJKHEDEN
Horeca.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

HUURTERMIJN
In overleg.

OPZEGTERMIJN
Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

AANVAARDING
In overleg.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Horecapand
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 245 m²

De buurt waar Brusselplein, 3541 CD Utrecht zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Recent bekeken