Brecheisen Makelaars - Hoofdpagina
Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
WAAROM DE LAUWERECHT 69 VOOR U DE IDEALE PLEK IS
1. Nieuwbouw bedrijfs-/kantoorruimte
2. Flexibele casco oplevering voor eventuele aanpassingen
3. Eigen parkeerplaatsen
4. Gelegen tegen het stadscentrum van Utrecht
5. Diverse voorzieningen in de directe omgeving

ADRES
Lauwerecht 69 te Utrecht (3515 GN).

ALGEMEEN
De nieuwbouw kantoorruimte is gelegen aan de Lauwerecht 69 te Utrecht, het object is groot totaal ca. 236 m², deelverhuur behoort tevens tot de mogelijkheden. De Lauwerecht ligt in het verlengde van de Oudegracht en de Bemuurde Weerd, ten noorden van de binnenstad. Voorheen was Lauwerecht een buitengerecht en een zelfstandige plattelandsgemeente. Vandaag de dag maakt Lauwerecht als buurt onderdeel uit van de subwijk Votulast, waarvan de naam een verzameling is van de eerste twee letters van de buurten Vogelenbuurt, Tuinwijk, Lauwerecht en de Staatsliedenbuurt. Lauwerecht is gevormd door lintbebouwing op de oostoever van de Vecht, vanaf de Utrechtse binnenstad. De buurt wordt begrensd in het zuiden door de Utrechtse binnenstad (Weerdsingel), in het westen door de Vecht, in het noorden spoorlijn tussen station Utrecht Centraal en station Overvecht en in het oosten door de Talmalaan en de Hopakker.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Per auto
Het object is gelegen in het noordelijke gedeelte van Utrecht stad en is met eigen vervoer goed te bereiken. Via de Oudenoord en Kardinaal de Jongweg zijn de rijkswegen A2, A12 en A27 goed bereikbaar.

Openbaar vervoer
Per openbaar vervoer is het object uitstekend bereikbaar. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich een bushalte welke in directe verbinding staat met Utrecht CS. Binnen 20 minuten is Utrecht CS per voet eveneens goed bereikbaar.

OPPERVLAKTE
Totaal ca. 236 m² b.v.o. kantoorruimte op de begane grond.

Het is mogelijk om het object in zijn geheel te huren (236 m² b.v.o.) dan wel in deelverhuur, te weten:
· 165 m² b.v.o.
· 71 m² b.v.o.

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.
OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt casco opgeleverd , wensen ten aanzien van afwerking en inbouw kunnen in overleg en voor rekening huurder mogelijk worden meegenomen in het bouwproces.

‘Onder huur als casco wordt verstaan, de huur van de constructieve bouwvloer(en), het/de constructieve plafond(s), de bouwmuren zonder pui(en), doch inclusief de in de bouwmuren aanwezige kozijnen, ramen en deuren, de nutsvoorzieningen tot waar de (hoofd)water meter is/komt dan wel tot een ander primair aansluitpunt, alsmede het (basis) sprinklernet en trappen indien deze door of vanwege verhuurder zijn aangebracht’

PARKEREN
Het is mogelijk om 2 (twee) parkeerplaatsen bij het gehuurde te huren voor € 1.000,-- per jaar per stuk te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, per kwartaal vooruit te voldoen.

ENERGIELABEL
In aanvraag.

GEBRUIKERSMOGELIJKHEDEN
Voor het pand geldt de beheersverordening ‘Pijlsweerd, Tuinwijk, Tuindorp Oost e.o.’ (onherroepelijk op 11 juli 2013). Het pand is gelegen in Besluitvak 1, Archeologie, Besluitsubvlak 19, Besluitsubvlak C. Dit houdt in dat u het pand mag gebruiken overeenkomstig het gebruik zoals aanwezig op het tijdstip van de vaststelling van de beheersverordening, zijnde 20 juni 2013 (artikel 3). De bij ons bekende laatst vergunde toestand dateert van 10 januari 2013. Het toegestane gebruik was toentertijd ‘kantoor met bijbehorende bedrijfswoning’, met dien te verstande dat de woning enkel mag worden gebruikt door een persoon die verbonden is aan het bedrijf waar de bedrijfswoning bij hoort. Dit betekent dat u het pand momenteel mag gebruiken als kantoor met bijbehorende bedrijfswoning.

Tevens is het ingevolge artikel 4.3.1. toegestaan om het pand te gebruiken als bedrijf t/m categorie B1 van de ‘Lijst van bedrijven functiemenging’ (zie bijlage 1 bij de beheersverordening). Hierbij geldt dat nieuwe geluidsgevoelige functies uitsluitend zijn toegestaan indien aan de wettelijke voorkeursgrenswaarde wordt voldaan of aan een hogere grenswaarde (artikel 4.4.1).

Voor meer informatie en vragen over de gebruikersmogelijkheden verwijzen wij u naar de Gemeente Utrecht.

HUURPRIJS
€ 175,-- per m² b.v.o. per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, per kwartaal vooruit te voldoen.

SERVICEKOSTEN
Er zijn geen servicekosten verschuldigd.

KOSTEN NUTSBEDRIJVEN
Rechtstreeks door huurder te voldoen aan desbetreffende nutsbedrijven.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar.

OPZEGTERMIJN
Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

AANVAARDING
In overleg.

B.T.W.
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUUROVEREENKOMST
Gebaseerd op het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015. Van deze overeenkomst maken deel uit de bijhorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW”.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 175,- per m² per jaar
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Kantoor
Eveneens Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 236 m²
Locatie
Ligging In woonwijk

De buurt waar Lauwerecht 69, 3515 GN Utrecht zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op