Beste makelaar utrecht

Omdat jouw woning uniek is, maken wij een uniek verkoopplan.

Brecheisen als beste makelaar van Utrecht

Beste makelaar van Utrecht

Wanneer je van plan bent om je woning of appartement te verkopen is het aan te raden om de expertise van een persoonlijke makelaar in te schakelen. Brecheisen helpt je graag verder bij de verkoop van je huis.  De makelaars van Brecheisen weten als geen ander wat een eigen plek kan betekenen. Een plek waar je je echt thuis voelt en je compleet kunt ontspannen heeft positieve invloed op de rest van je leven. Omdat je plek uniek hoort te zijn maken de makelaars van Brecheisen een volledig op maat gemaakt verkoopplan om aan je wensen te voldoen.

Door deze persoonlijke aanpak en kwalitatieve service is Brecheisen de beste makelaar van Utrecht en een van de beste makelaars van het hele land. In 2014 en 2015 heeft de makelaardij dan ook in de top 10 van beste makelaars gestaan. Dat is niet voor niets: je wordt gekoppeld aan je eigen makelaar om zo snel je huis te verkopen en te gaan voor je droomwoning. Deze makelaar gaat met jouw wensen aan de slag om een op maat gemaakt stappenplan te ontwikkelen waarbij je woning snel wordt verkocht. De experts van Brecheisen zijn pas tevreden wanneer jij dat bent.

Interesse? Contact de beste makelaar van Utrecht

Het team van Brecheisen bestaat uit meer dan alleen makelaars. Bij de verkoop van je woning wordt er een team van fotografen, videomakers en stylisten ingeschakeld. Zij zorgen voor kwalitatief beeldmateriaal van je woning. Dit promotiemateriaal wordt gebruikt om de woning in kaart te brengen en sneller te kunnen verkopen. Ook wordt je woning opgenomen in het fysieke magazine en in de mailing van Brecheisen. Zo weet je zeker dat je huis gezien gaat worden. Wil jij meer weten of de werkwijze van Brecheisen? Schroom dan niet om contact op te nemen.

menu-shape