Naar het nieuwsoverzicht
Naar het nieuwsoverzicht

Binnenkort in verkoop: exclusieve villa’s Vivere, Haarzicht Vleuten

Vivere: een bijzonder nieuwbouwproject in Haarzicht Vleuten. In dit project komen binnenkort 4 exclusieve villa’s te koop met riante woonoppervlaktes, royale percelen én een zwembad! En dat allemaal in een mooie omgeving met vele voorzieningen dichtbij.

 

De vrijstaande villa’s in Vivere zijn meer dan riant. De woonoppervlaktes variëren van 287 tot 307 m². Elke villa heeft een eigen karakteristieke uitstraling en is voorzien van actuele innovaties op het gebied van duurzaamheid en design. Denk aan een open keuken met een kookeiland en diverse inbouwapparatuur, en luxe toiletten en badkamers met hoogwaardig sanitair. Maar ook een domotica ABB Free@home systeem, een efficiënte warmtepomp en een ventilatiesysteem met gefilterde lucht. De exclusieve villa’s zijn door een architect ontworpen om te voldoen aan al uw wensen. Voor de begane grond en eerste verdieping zijn twee verschillende indelingen uitgewerkt. Daarnaast zijn er nog extra uitbouw- en overkapping opties. De verkopend makelaar vertelt u hier graag meer over.

Ook uniek aan de villa’s van Vivere is de royale achtertuin. Deze ligt op het westen en is voorzien van een luxe uitgevoerd zwembad en een pool house met veranda. Hier geniet u van de rust en het fantastische uitzicht op een privé weiland. Parkeren kunt u op de twee privé parkeerplaatsen bij de woning. Ook goed om te weten: bij aanschaf van een villa in Vivere krijgt u gratis interieuradvies. U kunt kiezen uit diverse adviseurs die u kunnen helpen of volledig ontzorgen.

Unieke woonlocatie
De bijzondere villa’s van Vivere komen aan de Châteletlaan in Vleuten, grenzend aan het beschermde natuurgebied Wielrevelt. Hier geniet u van het weidse uitzicht, de frisse buitenlucht en alle geluiden van de natuur. Kortom, de ideale locatie om heerlijk tot rust te komen. Ook voor kinderen is het een fijne en veilige plek om op te groeien en waar ze nog lopend naar school kunnen. En zoekt u de dynamiek van de stad Utrecht, dan is deze niet ver weg. Net als vele voorzieningen zoals Kasteel en Golfclub De Haar, de dierenweide, het treinstation, de Haarrijnseplas met een fijn zwemstrand, maar ook het uitgestrekte Máximapark en Winkelcentrum Vleuterweide.

Interesse in wonen in Vivere?
Ziet u in Vivere uw ideale droom-woonlocatie? De inschrijfperiode loopt van 5 t/m 19 januari 2023. Wilt u graag meer weten over dit exclusieve nieuwbouwproject? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Nog meer weten?

Bekijk ook onze andere artikelen

Bekijk andere artikelen
arrow
menu-shape