Naar het nieuwsoverzicht
Naar het nieuwsoverzicht

Cartesius - Nicoya | Nog 1 week om je in te schrijven!

Cartesius krijgt vorm en groeit toe naar een unieke groene stadswijk. In het voorjaar van 2023 start de bouw van het deelgebied Nicoya. Een veelbelovend deelgebied gelegen naast het monumentale CAB, de gemeenschappelijk huiskamer van de nieuwe wijk. In Nicoya is plek voor ruime stadswoningen en meerdere soorten appartementen. De inschrijving is inmiddels in volle gang! Ook interesse om in dit prachtige project te wonen? Inschrijven kan nog tot en met 10 mei.

Genieten in Costa

Voel je direct thuis in Costa. Hier vind je prachtige stadswoningen van ca. 160 tot 208 vierkante meter. Deze ruime woningen beschikken over openslaande deuren die toegang geven tot een ware stadsoase. Geniet van je eigen tuin met overloop naar de kleurrijke binnentuin. Costa is dé ideale plek voor het gezinsleven.

Costa bestaat uit 4 woonblokken die elk een eigen karakter hebben. Ondanks de verschillende uitstraling hebben alle woningen één ding gemeen: ze zijn ruim en worden compleet voorzien van een Bruynzeel Circo! keuken op de begane grond met een plafondhoogte van meer dan 4 meter hoog. Daarnaast heeft elke woning ook een op hoog niveau afgewerkte badkamer.

Volg jij duurzame trends op de voet? Maak dan gebruik van de deelmobiliteit mogelijkheden. Deze locatie is perfect te bereiken met het openbaar vervoer en met de fiets ben je binnen 10 minuten op Utrecht Centraal. Je krijgt met de stadswoning ook een optie op een parkeerplaats.

De privé-tuinen variëren van ca. 24 tot 50 vierkante meter. Allen sluiten aan op de gezamenlijke binnentuin van Nicoya waardoor je een groots uitzicht hebt. Zo ben je altijd verbonden met de bewoners van Nicoya, maar met de heerlijke bijzonderheid van een eigen tuin.

Maak je dromen waar in Cobana

Op de bovenste woonlaag van Cobana schitteren de prachtige penthouses met een oppervlakte vanaf 107m² tot 136m². Hier sta je elke dag op met een adembenemend uitzicht over het parkachtige Nicoya. Het is in Cobana niet alleen binnen genieten. Je beschikt over een heerlijk ruim terras van ruim 33m² met volledige privacy. Dit is meteen ook de ideale plek om ‘s avonds naar de zonsondergang te kijken.

De ruime woonkamer in het penthouse met prachtig uitzicht over het Cartesius Park is heerlijk licht. De open Circo! keuken van Bruynzeel Keukens heeft een hoge afwerking en is helemaal van deze tijd, circulair en duurzaam. De slaapkamer is makkelijk in te richten met een kingsize bed. Waar menig hart sneller van zal gaan kloppen, is de royale inloopkast. De tweede kamer is in te delen als een grote kinder-, werk-, of hobbykamer. De Duravit badkamer is sierlijk ontworpen met cradle-to-cradle gold design tegels van Mosa.

Inschrijven

Heb jij na het lezen van alle informatie ook interesse gekregen om in deze prachtige nieuwe wijk te gaan wonen? Onze verkoopteam staat klaar om je te helpen!

Nog meer weten?

Bekijk ook onze andere artikelen

Bekijk andere artikelen
arrow
menu-shape