Naar het nieuwsoverzicht
Naar het nieuwsoverzicht

De voordelen van nieuwbouw in combinatie met een snelle oplevering!

Profiteer nu van de lusten van nieuwbouw, maar niet de lasten! De start bouw van het project Borg & Buiten start namelijk deze maand nog. Vanaf dan kunnen de woningen binnen afzienbare tijd worden opgeleverd (prognose voorjaar 2024). Benieuwd welke voordelen nieuwbouw Borg & Buiten voor jou heeft?

Bij Borg en Buiten wordt prefab houtskeletbouw toegepast. Een prefab woning is een vrijwel kant-en-klare woning waarvan de grootste bouwonderdelen al in de fabriek zijn gebouwd. Van de woning is een soort bouwpakket gemaakt welke bestaat uit grote elementen. Om die reden is het bouwproces op de bouwlocatie van beperkte duur. Daarbij komt kijken, er gaat daadwerkelijk gebouwd worden. Dat betekent geen onzekerheden, maar heeft ook een voordeel voor jouw hypotheekaanvraag. Normaliter heb je te maken met een geldigheidsduur van de hypotheekofferte van ten minste 9 maanden, maar doordat de bouw reeds is aangekondigd, kun je een kortere duur aangaan. Dit, in combinatie met de beperkte bouwtijd, is in jouw (financiële) voordeel. De periode dat je eventueel moet overbruggen, is aanzienlijk minder.

Maar er is meer, de woningen zijn nu namelijk nog completer uitgerust.

Om de woningen nog aantrekkelijker aan te bieden, zullen de woningen in de basis completer worden aangeboden. En het mooiste van alles, de kosten die hierbij komen kijken, zullen niet aan jou worden doorbelast. Hierdoor komt er een groot financieel voordeel jouw kant op. Dit is een upgrade ter waarde van ruim € 10.000,-! Profiteer met Borg en Buiten van alle voordelen van nieuwbouw.

Enthousiast geworden? Dat kunnen we begrijpen. Klik hier om naar de projectpagina van dit project te gaan of om een gesprek met de makelaar in te plannen. 

 

 

 

Nog meer weten?

Bekijk ook onze andere artikelen

Bekijk andere artikelen
arrow
menu-shape