Naar het nieuwsoverzicht
Naar het nieuwsoverzicht

Hoera-brief voor Stadsbuiten aan de Tolsteegsingel

Goed nieuws voor de kopers van een luxe appartement in nieuwbouwproject Stadsbuiten in Utrecht: de opschortende voorwaarden zijn vervuld. Dit betekent dat zowel de Koop- als Aannemingsovereenkomst van de kopers definitief zijn geworden en de bouw gaat starten.

 

Stadsbuiten komt aan de prachtige Tolsteegsingel aan de rand van het stadscentrum van Utrecht. In het moderne pand met een klassieke uitstraling komen 21 spectaculaire appartementen (verdeeld over 4 verdiepingen), die van alle gemakken zijn voorzien. Ook biedt het pand als centrale voorziening vergadermogelijkheden en een gastenverblijf voor logees.

De appartementen hebben een centrale ligging, maar geven evengoed uitzicht op een serene en groene omgeving, waaronder de riante en boomrijke binnentuin. Hier bevinden zich tevens de ruime privé parkeerplaatsen en gemeenschappelijke fietsenstalling.

Start bouw
Naar verwachting zal de bouw van de appartementen in Stadsbuiten in juni 2023 starten. Als koper heeft u – naast de verkoopplattegronden – via de meer-/minderwerklijst nog de keuze uit tal van opties voor de afbouw, keuken en het sanitair. Zo maakt u er helemaal uw droomwoning van!

Ook wonen in Stadsbuiten?
Wilt u ook wonen in een energiezuinig appartement? Met de charme van een bestaand pand en waarvan zeker is dat de bouw van het project gaat starten? Het is mogelijk! Er zijn nog verschillende appartementen te koop met woonoppervlaktes variërend van 112 tot maar liefst 233 m². Vraag de verkopend makelaar naar meer informatie of een bezichtiging.

Nog meer weten?

Bekijk ook onze andere artikelen

Bekijk andere artikelen
arrow
menu-shape