Naar het nieuwsoverzicht
Naar het nieuwsoverzicht

Italiaanse elegantie: Ontdek de zes unieke penthouses van Wonderwoods

Wonen in de penthouses van Wonderwoods is je onderdompelen in de natuur, vol frisse lucht en een zee van daglicht. De natuur is hier overal aanwezig. Luister naar de vogelgeluiden in de vroege ochtend en wordt in slaap gesust door de rustgevende natuurgeluiden.

 

Altijd al gedroomd van in alle luxe leven midden in de stad? Bekijk dan de beschikbaarheid van de zes unieke penthouses, ontworpen door ’s werelds groenste architect Stefano Boeri, in het prachtige Wonderwoods. Dit ware verborgen paradijs in hartje Utrecht wordt het icoon van het Beurskwartier, de nieuwe healthy urban woonwijk van Utrecht. Op maar twee minuten loopafstand van het Centraal Station en tien minuten van de Binnenstad.

Unieke penthouses door groen architect Stefano Boeri Architetti
Het gevoel van een ware groene oase ervaren maar dan op grote hoogte? Op de 29e en 30e verdieping in de toren van ‘s werelds bekendste groen architect Stefano Boeri Architetti bevinden zich deze unieke penthouses met een woonoppervlakte variërend van 178 tot 244 m2. De royale ruimtes zijn volledig in te delen naar eigen wens en beschikken over meerdere buitenruimtes. Hierdoor is er aan lichtinval geen gebrek. Kies jij ervoor om jouw woning te laten in te laten richten door de Milanese architect Stefano Boeri zelf? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Nog enkele penthouses beschikbaar
Wil je meer informatie over het unieke concept dat Wonderwoods te bieden heeft? Neem contact met ons op voor het actuele aanbod.

Nog meer weten?

Bekijk ook onze andere artikelen

Bekijk andere artikelen
arrow
menu-shape