Naar het nieuwsoverzicht
Naar het nieuwsoverzicht

Je huis verkopen, wat te doen?

Heb je lang zitten wikken en wegen, maar is de kogel eindelijk door de kerk en ben je van plan om je huis in Utrecht te verkopen? Het verkopen van je woning brengt de nodige spanning en stress mee. Hierbij is het enorm fijn dat je kunt vertrouwen op een kwalitatieve makelaar die jouw grootste stress uit handen kan nemen. Brecheisen helpt je natuurlijk graag verder bij het verkopen van jouw woning in Utrecht, het verkopen van je huis in De Meern of het verkopen van je huis in Nieuwegein Omdat ons hoofdkantoor in het midden van het land staat zijn we gemakkelijk te bereiken voor iedereen. Welke stappen doorlopen we samen wanneer we je huis gaan verkopen? Dat lees je in deze uitgebreide blog omtrent je huis verkopen en wat te doen.

Zorg altijd voor een goede eerste indruk

Wij hebben een groot team voor jou beschikbaar die er alles aan doen om jouw woning zo representatief mogelijk te maken. Het is namelijk van groot belang dat je huis een goede eerste indruk maakt bij mensen die op zoek zijn naar een woning. Met prachtige foto’s, een mooie omschrijving en goede stylisten wordt er een duidelijk promotiepakket samengesteld om jouw huis op bijvoorbeeld Funda hoog te laten scoren. Een goede eerste indruk zorgt immers voor belangstellenden dus zorg dat je dit goed voor elkaar hebt.

Benadruk de sterke punten

Hierbij is het belangrijk om de sterke punten van jouw woning te benadrukken. Heb je bijvoorbeeld een moderne keuken met kookeiland of beschikt je woning of een groot dakterras? Is de zolder net gerenoveerd of is je badkamer voorzien van een bubbelbad? Deze punten mogen goed worden benadrukt zodat de eventuele koper direct ziet waarom hij interesse zou kunnen hebben in het huis. Laat dit terugkomen in de tekst, in de foto’s en in eventuele video’s.

Houd je publiek vast

Huiszoekers kopen over het algemeen nooit zomaar een woning, waarom het dus belangrijk is om op te vallen wanneer je je woning verkoopt. Houd je publiek vast door niet alleen kwalitatieve foto’s met uitleg te bieden, maar ook voor andere promotiematerialen te gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een goede video waarin jouw woning wordt laten zien? Een video neemt je publiek al echt mee ín de woning waardoor het meer kan zeggen dan een paar foto’s. Tegenwoordig kun je ook veel met 360 graden foto’s, 3D plattegronden en nog veel meer. Vraag jouw persoonlijke makelaar zeker om advies.

Kies voor Brecheisen

Tot slot is het uiteraard van groot belang om de juiste makelaar te kiezen. Wij bieden je een volledig persoonlijke service aan waarbij jouw wensen centraal staan. Via onze website kies je je eigen makelaar waarmee je het hele unieke verkoopplan gaat maken. Deze makelaar staat vanaf het eerste advies tot na de verkoop van je woning voor je klaar. Door deze unieke aanpak van verkoop onderscheiden we ons van andere makelaars. Het is immers niet voor niets zo dat we bij de top 10 beste makelaars van Nederland horen. Zien we jou snel bij ons op kantoor?

Nog meer weten?

Bekijk ook onze andere artikelen

Bekijk andere artikelen
arrow
menu-shape