Wat kost een makelaar?

Bij Brecheisen kies je zelf hoe je betaalt: met een vast bedrag, een vast percentage of de tevredenheidscourtage. Bekijk hieronder de video voor meer over de tevredenheidscourtage.

Wat kost een makelaar? Bij Brecheisen betaal je naar tevredenheid

Drie betaalopties

De kosten spelen een belangrijke rol bij het kiezen van een makelaar. Bij Brecheisen Makelaars vinden we het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze dienstverlening. Daarom geven we jou de mogelijkheid om zelf te bepalen op welke manier je ons betaalt.
Je kunt kiezen uit onze tevredenheidscourtage, een percentage van de koopsom, of een vast bedrag.

 

 

Om deze tevredenheid te garanderen, hanteren wij een unieke tevredenheidscourtage. Met deze flexibele courtage bepaal jij zelf het bedrag dat je betaalt wanneer je jouw huis verkoopt. Ben jij meer iemand van de vaste courtage of een vast bedrag? Geen probleem, wij passen ons aan jouw wensen aan.

Flexibel en transparant

Als je kiest voor een vast percentage, betaal je een bepaald percentage over de verkoopprijs voor de volledige verkoopbegeleiding.

 

Met een vast bedrag betaal je, zoals de naam al aangeeft, een vast bedrag. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreek je wat het bedrag of percentage wordt. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent.

 

Met onze tevredenheidscourtage streven we ernaar om jou als klant volledige controle te geven over de kosten die je betaalt voor onze makelaarsdiensten. Aan het einde van het verkoopproces bepaal jij zelf het percentage dat je wilt betalen, op basis van jouw tevredenheid met onze service. Dit biedt een unieke flexibiliteit die traditionele courtagesystemen niet altijd bieden.

 

Naast flexibiliteit is transparantie een essentieel aspect van onze tevredenheidscourtage. We zorgen ervoor dat de kosten vooraf duidelijk met jou worden besproken, zodat je precies weet waar je aan toe bent en er geen verrassingen ontstaan. Het is belangrijk voor ons om open en eerlijk te communiceren over de kosten, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

 

Kortom, met onze tevredenheidscourtage heb je de vrijheid om zelf het percentage te bepalen en geniet je van transparantie over de kosten. We streven ernaar om jouw verkoopervaring zo positief en succesvol mogelijk te maken.

Benieuwd naar de kosten van een makelaar? Bij Brecheisen betaal je naar tevredenheid
Kosten makelaar

Bepaal zelf wat je betaalt

Bij Brecheisen Makelaars gaan wij verder dan alleen het verkopen van een woning. Wij willen graag dat jij als klant tevreden bent over de hele dienstverlening.

Wil jij ook profiteren van onze unieke werkwijze en verzekerd zijn van de best mogelijke service? Vul onderaan de pagina het contactformulier in om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Neem contact op via*(Required)
menu-shape