Op zoek naar een makelaar in Leidsche Rijn?

Omdat jouw woning in Leidsche Rijn uniek is, maken wij een uniek verkoopplan.

Wat kost een huis verkopen?

Brecheisen dé makelaar in Leidsche Rijn

Heb je je droomhuis gevonden waar je oud wilt worden? Iedere plek heeft een verhaal; misschien voelt jouw huidige huis niet als thuis en wil je je huis verkopen in Utrecht of je huis verkopen in Leidsche Rijn. Het verkopen van je woning is vaak de eerste belangrijke stap naar een plek waar je je echt thuis voelt, zoals een woning in het rustige en nieuwe Leidsche Rijn vlakbij Utrecht. Makelaar Brecheisen vindt het belangrijk dat jij jouw eigen plekje vindt waar je compleet jezelf kunt zijn. Zoek je met ons mee naar je droomhuis?

Brecheisen als jouw makelaar in omgeving Leidsche Rijn

Dan moet je misschien wel eerst je huidige woning verkopen. Je kunt Brecheisen inschakelen voor zowel bijvoorbeeld je huis verkopen in Zeist of op een andere plek in omgeving Utrecht of als aankoopmakelaar voor jouw eigen droomwoning! Onze professionals hebben al jaren ervaring op beide gebieden en helpen jou dan ook graag verder met jouw wensen. Op onze website kun je je eigen makelaar uitkiezen waarmee jij aan de slag wilt gaan. Deze persoonlijke aanpak is al jaren een groot succes onder de klanten van Brecheisen.

Kies voor Brecheisen, makelaar in Leidsche Rijn

Het zal je dan ook niet verrassen dat Brecheisen in de top 10 staat van de beste makelaars van heel Nederland. Samen met jouw persoonlijke makelaar zet je een uniek plan op om je huidige woning te verkopen. Er worden verschillende diensten in werking gesteld om de verkoop zo snel mogelijk te laten verlopen; je woning wordt bijvoorbeeld in de nieuwsbrief genoemd, je huidige buren worden geattendeerd op de verkoop van je huis en je woning wordt weergegeven in het fysieke magazine van Brecheisen. Heb je interesse in onze kwalitatieve en bovenal effectieve diensten? Schroom dan zeker niet om contact op te nemen en wie weet heb jij binnenkort ook jouw droomwoning gevonden.

Parijsboulevard 2, 3541 CX Utrecht

030 - 200 45 45 leidscherijn@brecheisen.nl
Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Ik wil een woning
menu-shape