Op zoek naar een makelaar in Nieuwegein?

Omdat jouw woning uniek is, maken wij een uniek verkoopplan.

Wat kost een huis verkopen?

Op zoek naar een makelaar in Nieuwegein?

Is “geen plek zoals hier” ook jouw motto wanneer het om wonen gaat? En ben je op zoek naar jouw droomwoning maar wil je eerst je eigen woning verkopen? De makelaars van Brecheisen helpen jou hierbij graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in je huis verkopen in Houten, je huis verkopen in De Meern en je huis verkopen in regio Utrecht. dus ook in Nieuwegein. Ons kantoor is namelijk gesitueerd in het hart van Nederland, het prachtige Utrecht. Vanaf daar kunnen we jou zo snel en effectief mogelijk verder helpen met het verkopen én kopen van een woning.

Brecheisen als jouw makelaar in Nieuwegein

Nieuwegein is een geliefde plek voor mensen die in Utrecht werken, maar niet midden in de stad willen wonen. Hier kun je voor een lagere prijs groter wonen en geniet van veel groen. Weet jij jouw wensen al voor je droomwoning? Leg deze dan voor aan je persoonlijke makelaar, die je via de website van Brecheisen kunt uitkiezen. Wij beschikken over een aantal professionele makelaars die reeds jaren in het vak zitten en precies weten wat er speelt op het gebied van wonen. Daarnaast bestaat ons team nog uit fotografen, adviseurs, stylisten en taxateurs. Op die manier kunnen we jou als klant een totaalpakket aanbieden waarmee jouw woning in het zonnetje komt te staan. Alles voor de snelle verkoop van je huis zodat je op jouw droomplek kunt gaan wonen.

Persoonlijke service Brecheisen als makelaar Nieuwegein

Hierbij staat persoonlijke advies en service hoog in het vaandel. Natuurlijk kijken wij ook altijd naar de beste prijs: wist je dat wij een expert zijn op het gebied van maximum scoren voor een minimaal verschil tussen verkoop- en vraagprijs? Je krijgt dus altijd wat je woning waard is! Dat geld kun je weer goed gebruiken voor je eigen droomhuis. Brecheisen is hierbij ook in te schakelen als aankoopmakelaar; geef jouw wensen door en je persoonlijke makelaar gaat ermee aan de slag. Zie je het zitten om samen aan een droomtoekomst te werken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

menu-shape