Omschrijving

Welkom in deze leuke eigentijdse nieuwbouw hoekwoning! Deze kadewoning met 4 woonlagen ligt aan de Dukaatlaan en kijkt wijds uit over het Wijds uitzicht over Amsterdam-Rijnkanaal en Oog in Al. Het heeft alles in huis om fijn te wonen. Een doordachte indeling, veel leefruimte, 4 ruime slaapkamers en een inpandige berging.De woonkamer is gelegen op de 1e verdieping en vanuit daar loop je direct de zeer diepe tuin in. De tuin is gunstig georiënteerd op het westen, dus daar geniet je optimaal van een heerlijk zonnetje! Bovendien is deze Energie-Neutrale woning zeer energiezuinig. Dat is goed voor het milieu én jouw portemonnee! Deze woning is optioneel uit te breiden met een aanbouw. Het woonoppervlakte kan daarmee uitgebreid worden tot maar liefst 200m2 woonoppervlakte.

Kenmerken woningtype F
- Woonoppervlakte vanaf 183 m2
- Wijds uitzicht over Amsterdam-Rijnkanaal en Oog in Al
- 4 bouwlagen
- Diepe tuin gunstig georiënteerd op het westen
- Fraaie Art-Deco architectuur met bijzondere elementen
- Ideale gezinswoning
- 4 ruime slaapkamers
- Woonkamer op 1e verdieping, gelegen aan diepe tuin
- Zeer diepe tuin (18m diep, tuin oppervlakte: 73 m2) gunstig georiënteerd op het westen
- Energiezuidige woning, dat scheelt in energielasten
- Dak voorzien van een dik pakket mossedum en zonnepanelen
- 1 autoparkeerplaats in de stallingsgarage
- Inpandige berging
- Vele optie- en uitbreidingsmogelijkheden

Let op, de perceeloppervlakte van deze woning heeft betrekking op het gedeelte dat in eigendom wordt geleverd. Bij dit woningtype is dat het bebouwde gedeelte. Middels een appartementsrecht verkrijgt de eigenaar van dit bouwnummer het gebruiksrecht voor de gunstig georiënteerde, diepe, tuin op het westen!

Vrije sector koopwoningen
Dit zijn de ware eyecatchers van het plan. Prachtige nieuwbouwwoning met een eigen tuin. Kies je voor de ruime kadevilla's met diepe achtertuinen (tuin tot 17m diep!) en een wijds uitzicht over het Amsterdam-Rijnkanaal en Oog in Al. De kadevilla's zijn maar liefst 4 bouwlagen hoog en kun je voorzien van een diepe aanbouw van 3 meter. Ga je voor een sfeervolle hofwoning aan een gezellig en autoluw plein? Of toch liever een stadswoning? Bekijk het complete aanbod op de website en laat je verrassen.

Het project
In De Groene Steegjes in Utrecht Leidsche Rijn ontmoeten de groene charmes van het Willem-Alexanderpark en het weidse uitzicht over het Amsterdam-Rijnkanaal elkaar in een informeel hofje. In fase 1 worden hier in totaal 84 diverse woningen gerealiseerd. Het project De Groene Steegjes is verdeeld in twéé verschillende koop sectoren: De betaalbare koop sector en de vrije koop sector. Voor beide koopsectoren gelden verschillende voorwaarden die terug te vinden zijn op de projectwebsite.

De naam De Groene Steegjes verwijst naar het fijne netwerk van groene steegjes die dit plan rijk is. De steegjes nodigen uit tot spelen, ontdekken en ontmoeten. Ieder steegje heeft haar eigen thema en komt uit op een gezellig pleintje. Het plan zet hoog in op duurzaamheid, klimaatbestendigheid, hittestress en biodiversiteit. Bij Van Wanrooij wil dat zeggen: energie neutrale woningen, bewust materiaalgebruik, bomen in de volle grond, groene daken, insectenhotels, nestkasten en een ‘muurvaren-muur’. Ook is er een zeer verfijnd systeem voor het opvangen, bufferen, infiltreren en vertraagd afvoeren van regenwater. De 84 woningen zijn zeer verschillend, met diverse prijscategorieën, maar hebben allemaal een fraaie Art-Deco architectuur.

De locatie
Leeuwesteyn wordt een nieuwe duurzame wijk met een Utrechts en stedelijk karakter. De wijk ligt aan de westkant van het Amsterdam-Rijnkanaal, aan de oostkant van het Willem-Alexanderpark en verbindt nieuw met oud Utrecht. Via de Dafne Schippersbrug kunnen bewoners in een kwartier fietsen het bruisende centrum van Utrecht bereiken. Van Wanrooij Projectontwikkeling gaat hier in totaal 84 energie neutrale woningen realiseren. Het parkeren is volledig uit het zicht opgelost in een stallingsgarage.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 930.000 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  v.a. 183 m2 tot 198 m2

 • Aantal kamers

  7

 • Aantal slaapkamers

  5

 • Aantal woonlagen

  4 woonlagen

Huistype

 • Soort woning

  Herenhuis

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape