Omschrijving

Door de witte gevel valt de vrijstaande villa Castellia gelijk op tussen de andere villa`s. Toch hoort dit type, waar er twee van worden gebouwd, qua ruimte en luxe helemaal thuis tussen deze royale en luxe villa’s. Zo heeft ook dit type standaard een luxe badkamer en biedt het vele mogelijkheden om aan al uw woonwensen te voldoen.

Met de drie volledige woonlagen, ruime entree en de breedte van 6 meter geniet u van een royale villa met maar liefst 748m3 inhoud en ca. 185m2 gebruiksoppervlakte. De villa`s hebben standaard vijf slaapkamers (met mogelijkheid tot uitbreiding naar zes slaapkamers), een fraaie badkamer en een royale woonkeuken en woonkamer. U bepaalt zelf uw uitzicht, want u krijgt de mogelijkheid om aan te geven of u vanuit de keuken of juist vanuit uw woonkamer op de gracht van Castellum wil uitkijken. Geheel kosteloos!

De begane grond kunt u naar wens verder uitbreiden met bijvoorbeeld een erker of uitbouw. Daarnaast zijn de eerste en tweede verdieping naar eigen inzicht aan te passen en behoort een tweede badkamer, het realiseren van een inloopkast of werkkamer tot de opties. Type Castellia heeft een perceeloppervlakte van ca. 355m2 en beschikt over één parkeerplaats op eigen terrein, bereikbaar via de straat aan de achterzijde van de woning. De tuin ligt op het zuidoosten of het noordoosten.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 845.500 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  v.a. 145 m2 tot 390 m2

 • Aantal kamers

  1

 • Aantal woonlagen

  1 woonlagen

Huistype

 • Soort woning

  Villa

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape