Omschrijving

De inschrijving is gesloten.

In De Nieuwe Defensie is de inschrijving van de 44 nieuwbouwwoningen in blok 1B gesloten. Heb jij wel nog interesse in een woning op brugloopafstand van het historische centrum van Utrecht? Schrijf je dan in voor de reservelijst via de projectwebsite en geef je voorkeur(en) door !

Ooit gedacht zo groen te kunnen wonen, en tegelijk zo dicht bij de stad? De Nieuwe Defensie biedt het beste van 2 werelden. Je geniet hier van gezelligheid, de nabijheid van het centrum en uitvalswegen, maar tegelijk van een groene omgeving en de geborgenheid van een binnentuin. Deze 3 appartementen op de 2e, 3e of 4e verdieping hebben een woonoppervlakte van circa 83 m2, 2 slaapkamers en een balkon op het zuidoosten. Een comfortabel appartement mét eigen parkeerplaats in de garage, te midden van alles. Wat wil je nog meer?

Oase van licht
De voordeur van dit appartement bevindt zich in het trappenhuis. Je komt binnen in een L-vormige hal die toegang biedt tot alle ruimtes van de woning; het toilet, de badkamer met wastafel en douche, een berging en een technische ruimte, de slaapkamers én de riante woonkamer met (aansluitingen voor de) keuken. Dankzij de grote schuifpui naar het balkon en raampartijen in de zijgevel heb je hier lekker veel lichtinval. De woonkamer van ruim 5 meter breed en 6 meter lang biedt veel mogelijkheden qua inrichting.

Brede hoofdslaapkamer
Het appartement heeft 2 slaapkamers, waarvan 1 met toegang tot het balkon. Beide slaapkamers hebben zicht op de binnentuin. Voor de wasmachine en wasdroger heb je plek in de berging in de hal. Ook fijn tot slot zijn natuurlijk de eigen externe berging in de kelder én de eigen parkeerplaats in de parkeergarage van het complex.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 510.000 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  83 m2

 • Aantal kamers

  3

 • Aantal slaapkamers

  1

 • Aantal woonlagen

  1 woonlagen

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape