Omschrijving

De inschrijving is gesloten.

In De Nieuwe Defensie is de inschrijving van de 44 nieuwbouwwoningen in blok 1B gesloten. Heb jij wel nog interesse in een woning op brugloopafstand van het historische centrum van Utrecht? Schrijf je dan in voor de reservelijst via de projectwebsite en geef je voorkeur(en) door !

Zoek niet verder, wij hebben jouw droomhuis gevonden! Deze 2 riante 2-laagse penthouses in De Nieuwe Defensie zijn beide een topappartement op een toplocatie! Want wil je je eigen dakterras op het zuidwesten even verruilen voor een terras in de gezellige binnenstad? Dan loop je via de brug naar de overkant van het kanaal en strijk je neer! Het appartement heeft een woonoppervlakte van zo’n 177 of 179 m2, 3 of 4 slaapkamers, 2 badkamers en een fraai uitzicht. Vergeten we nog iets? Oh ja, de eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. Nieuwsgierig? Kom binnen!

Vide tussen woonkamer en keuken
Vanuit het trappenhuis betreed je de entreehal van dit penthouse op de 5e verdieping. Naast het toilet zijn hier de hal, de ruime woonkeuken, met aan de straatzijde een schuifpui naar het balkon (noordoost), en 1 of 2 slaapkamer(s), waarvan 1 met eigen badkamer. Via een vide aan deze zijde staat de woonkeuken in verbinding met de woonkamer op de volgende verdieping.

Hoeveel ruimte wil je hebben?
Op de bovenste verdieping vind je nog een badkamer met toilet, en 2 slaapkamers, beide met toegang tot een balkon. Kijk uit over Utrecht en zie de Domtoren elke dag vanuit je woonkamer. Met aan de ene zijde de vide én balkon over de gehele lengte en aan de tuinzijde een dakterras van ruim 28 m2 op het zuidwesten. Is dit jouw droomhuis?

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 969.000 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  v.a. 177 m2 tot 179 m2

 • Aantal kamers

  5

 • Aantal slaapkamers

  3

 • Aantal woonlagen

  2 woonlagen

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape