Omschrijving

De inschrijving is gesloten.

In De Nieuwe Defensie is de inschrijving van de 44 nieuwbouwwoningen in blok 1B gesloten. Heb jij wel nog interesse in een woning op brugloopafstand van het historische centrum van Utrecht? Schrijf je dan in voor de reservelijst via de projectwebsite en geef je voorkeur(en) door !

Droom je van een praktijk of kantoor aan huis? Met een goede bereikbaarheid, maar ’t liefst ook in een rustige groene omgeving? Kijk dan eens naar deze 2 riante woon-werkwoningen in De Nieuwe Defensie, op brugloop afstand van het NS-station. De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 132 of 181 m2, met op de begane grond een ruime werkkamer en separaat toilet. Op de 1e verdieping heb je een compleet woonprogramma, met aan de woonkamer/keuken een balkon. Dit is je kans om te kunnen wonen én werken in het groen, dicht bij alles!

Werken aan huis
De entree van de woning bevindt zich aan de straatzijde. In de praktische entreehal vind je het toilet, de trap naar de 1e verdieping en de deur naar de werkkamer. Deze ruimte van bijna 45 m2 heeft vele indelingsmogelijkheden. Bovendien geniet je hier van een prettige hoeveelheid lichtinval dankzij vele ramen langs de lange gevel en openslaande deuren aan de voorzijde. Aan het einde van de werkdag sluit je de deur en loop je naar boven; je bent meteen thuis!

Ruimte genoeg?
Op de 1e verdieping biedt de ruime hal toegang tot 2 slaapkamers, een toilet, de badkamer, een ruime berging met aansluitingen voor de wasmachine en droger, en de woonkamer. Deze ligt aan de voorzijde en is heerlijk ruim en licht dankzij ramen aan 2 kanten. Ook heb je hier een schuifpui naar het balkon op het noordoosten. Tot slot heb je bij deze woningen een eigen berging in het complex én een eigen parkeerplaats in de gemeenschappelijke garage.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 692.500 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  v.a. 132 m2 tot 181 m2

 • Aantal kamers

  3

 • Aantal woonlagen

  1 woonlagen

 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape