Omschrijving

***NU IN VERKOOP***

De nieuwe fase van De Nieuwe Defensie is vanaf heden in de verkoop. Het is nu mogelijk jezelf in te schrijven op de bouwnummers van jouw voorkeur via de projectwebsite.

Ooit gedacht zo groen te kunnen wonen dicht bij de Utrechtse binnenstad? In De Nieuwe Defensie geniet je van de gezelligheid en de nabijheid van het centrum, met restaurants en terrasjes, én van de geborgenheid van de groene binnentuin en autovrije binnenstraten waar de kinderen veilig spelen. Deze 4 sfeervolle XL-appartementen in Blok 3A hebben een woonoppervlakte van ruim 100 m2, 2 óf 3 slaapkamers en een balkon aan de woonkamer. Een comfortabel nieuwbouwappartement mét eigen parkeerplaats in de garage, te midden van alles. Is dat wat jij zoekt?

Kom binnen!
Deze ruime appartementen op de 1e, 2e, 3e of 4e verdieping hebben de entree in het trappenhuis, waar je met de trap of lift naar boven komt. In de hal vind je onder meer het toilet, de luxe afgewerkte badkamer met wastafel en douche en een inpandige berging waarin je de wasmachine kwijt kunt. Het appartement op de 1e verdieping is het grootst en heeft een woonkamer van ruim 14 meter lang en circa 4,5 meter breed. Aan de voorzijde bevinden zich de aansluitingen voor de keuken, met eiland. Hier is tevens de schuifpui naar het balkon. Dit appartement heeft 2 slaapkamers, waarvan 1 bereikbaar is vanuit de woonkamer.

Extra slaapkamer?
De appartementen op de hogere verdiepingen zijn hoekappartementen met 3 slaapkamers. Hier geniet je van extra veel lichtinval in de woonkamer dankzij de ramen in de zijgevel. De aansluitingen voor de (rechte) keuken bevinden zich aan de kant van de binnentuin . Aan deze kant is ook het zonnige balkon, gericht op het zuidwesten. Voor elk van de XL-appartementen is een eigen parkeerplaats aanwezig in de ondergrondse bewonersgarage. Bovendien zijn er 2 plekken voor je gereserveerd in de fietsenstalling.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 619.500 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  v.a. 108 m2 tot 112 m2

 • Aantal kamers

  4

 • Aantal slaapkamers

  3

 • Aantal woonlagen

  1 woonlagen

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape