Omschrijving

De inschrijving is gesloten.

In De Nieuwe Defensie is de inschrijving van de 44 nieuwbouwwoningen in blok 1B gesloten. Heb jij wel nog interesse in een woning op brugloopafstand van het historische centrum van Utrecht? Schrijf je dan in voor de reservelijst via de projectwebsite en geef je voorkeur(en) door !

Appartement
Deze 12 compacte 3-kamerappartementen zijn een ideale woning als je graag in het midden van alles woont. Dicht bij het centrum waar je makkelijk een terrasje pakt of uiteten gaat, maar waar je ook na een lange werkdag heerlijk thuis komt in een oase van rust. Deze appartementen op de 2e, 3e of 4e verdieping hebben 2 slaapkamers en bevinden zich aan de leefgalerij, waar je je eigen plekje hebt om even lekker buiten te zitten met een kop koffie en een boek of tijdschrift.

Alles gelijkvloers
De ingang van de appartementen bevinden zich aan de leefgalerij, die wordt gedeeld door telkens 4 appartementen op dezelfde verdieping. Aan deze galerij heeft elke woning een eigen balkon, gericht op het zuidoosten. De lange hal van het appartement biedt toegang tot alle vertrekken van de gelijkvloerse woning; een berging met aansluitingen voor de wasmachine en droger, een separaat toilet, de badkamer met wastafel en douche, de woonkamer en de beide slaapkamers.

Zithoek met uitzicht
De 2 slaapkamers bevinden zich aan de voor- en de achterzijde – respectievelijk de tuinzijde en straatzijde - van het appartement. De woonkamer is ruim 8 meter lang en biedt aan de voorzijde ruimte voor de keuken. Hiermee kun je veel kanten op; wordt het een keuken in hoekopstelling, of toch een klein kookeiland? Aan de tuinzijde is ruimte voor een fijne zithoek, waar de draai-kiepramen zorgen voor voldoende lichtinval. Tot slot heb je nog extra opbergruimte in een eigen berging in het complex.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 385.000 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  v.a. 63 m2 tot 65 m2

 • Aantal kamers

  3

 • Aantal slaapkamers

  1

 • Aantal woonlagen

  1 woonlagen

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape