Omschrijving

- NOG ENKELE TWEEKAPPERS EN VRIJSTAANDE WONINGEN BESCHIKBAAR! -

Heeft u interesse in één van de woningen? Neem dan contact op met één van de verkopende makelaarskantoren voor meer informatie. Bij aanhoudende interesse nodigt het makelaarskantoor u uit voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek nemen we het project, de woning en het verdere verkoopproces uitgebreid met u door. Zo kunt u zich optimaal verdiepen in deze fantastische woningen met de vele mogelijkheden.

---

WELKOM IN MOLENHOF
Aan de Pothuizerweg aan de rand van Schalkwijk wordt een kleinschalig nieuwbouwproject ontwikkeld: Molenhof. Op deze locatie was vroeger het molenerf gesitueerd, waarnaar het project niet alleen vernoemd is, maar waarvan kenmerken terug te vinden zijn in het ontwerp van de nieuwe woningen.

In Molenhof worden in totaal 22 nieuwbouwwoningen op ruime kavels gerealiseerd: 5 vrijstaande woningen, 8 twee-onder-één-kapwoningen, 4 hoekwoningen en 5 tussenwoningen. De hoek- en tussenwoningen zijn inmiddels volledig uitverkocht. De verschillende woningen zijn bedoeld voor meerdere doelgroepen. Grote kans dat je hier een woning vindt die bij je past. Voor alle woningen geldt dat ze volledig gasloos zijn en tevens voorzien zijn van hoogwaardige isolatie. De woningen zijn daarmee helemaal klaar voor de toekomst. Het is hier straks geweldig wonen. Modern en toch met een dorps gevoel. Midden in de natuur, maar wel met alle voorzieningen om de hoek.

WONEN IN SCHALKWIJK
Het is niet voor niets dat mensen graag naar het pittoreske Schalkwijk, in de buurt van Utrecht, toekomen. Het gezellige lintdorp wordt omringd door de Lek, het Lekkanaal en het Amsterdam-Rijnkanaal, wat de ligging werkelijk uniek maakt. Maar dit is niet alles. In de omgeving vindt u authentieke boerderijen, uitgestrekte weilanden en fruitboomgaarden. Er zijn veel wandel- en fietsroutes en dichtbij zijn recreatieve mogelijkheden o.a. op en langs rivier de Lek.

Het dorpse gevoel komt terug in de manier waarop mensen met elkaar omgaan. Hier kent iedereen elkaar en staat men op een prettige manier voor elkaar klaar. Schalkwijk kent een levendig verenigingsleven, daarmee is er voor ieder wat wils. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de supermarkt in het dorp maar ook andere voorzieningen waaronder een medisch centrum, basisschool, restaurants zijn op steenworp afstand te vinden. Voor de uitgebreidere voorzieningen ben je binnen no-time in Houten of in het gezellige stadscentrum van Utrecht.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 599.990 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  v.a. 134 m2 tot 139 m2

 • Aantal kamers

  5

 • Aantal slaapkamers

  3

 • Aantal woonlagen

  3 woonlagen

Huistype

 • Soort woning

  Eengezinswoning

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape