Omschrijving

In verkoop - 30 eengezinswoningen Borg en Buiten fase 2B

Na een succesvolle inschrijving voor de 30 eengezinswoningen uit project Borg en Buiten fase 2B in Culemborg. Heeft de eerste toewijzing inmiddels plaatsgevonden en zijn alle reservekandidaten op de hoogte gebracht.

Wil je je alsnog inschrijven? Dit kan alleen nog voor de reservelijst. Dit kan digitaal via de projectwebsite.

Hoekwoning Jasminum
- 2 hoekwoningen type Jasminum
- Bouwnrs. 45 en 52
- Woonoppervlakte van circa 130m2
- Kaveloppervlakte van circa 172m2
- 5,7 meter breed
- 3 slaapkamers

Kenmerken
- Ruime zolderverdieping met dwarskap
- Achter tuin op het Westen
- Berging in de achtertuin
- Inclusief zonnepanelen en verwarmingssysteem
- Sfeervolle pergola en achtertuin op het Westen van circa 12 meter diep. De voorgevel van dit type woning is met 30 cm verlengd.

De locatie
Tussen Forteneiland en het buitengebied van Culemborg vind je straks Borg & Buiten. Een ruim opgezette wijk met een groot diversiteit aan woningen: rijwoningen, vrijstaande woningen, tweekappers en appartementen. Borg & Buiten bestaat uit twee verschillende woonsferen: Wonen aan het Kooikerpark en Wonen in het Hof.

Bereikbaarheid
Wonen in een wijk met veel groen, die ook nog eens goed bereikbaar is? Veel slimmer krijg je het niet. Vanuit Culemborg ben je snel op de A2 en A15. Ga je liever met de trein? Vanaf station Culemborg sta je in 20 minuten op Utrecht Centraal en in een half uur ben je met de trein in Den Bosch.

Mobiliteit
Door te parkeren in de ‘hubs’ aan de rand van de wijk zijn de straten autoluw of zelfs autovrij. Dit vergroot niet alleen de veiligheid van de wijk, je krijgt er ook bijzonder veel ruimte en groen voor terug. In de hubs komen deelauto’s en bakfietsen. Makkelijk in gebruik, goed voor het milieu én de portemonnee.

Ruimte
Een toekomstgerichte wijk combineert wonen met andere functies, zoals natuur en ruimte om te ontmoeten, spelen en ontspannen. In Borg & Buiten is volop aandacht voor biodiversiteit, ecologie en klimaatadaptatie. We gaan slim om met ons ecosysteem, zodat we het sterker en toekomstbestendig maken.

Groen en water
Talloze onderzoeken laten zien dat veel groen en water in de omgeving de waarde van je huis vergroot. Wat dat betreft zit je in Borg & Buiten goed. Aan de ene kant het water van Lokkershoek, aan de andere kant het buitengebied. Met een directe verbinding loop je zo vanuit Borg & Buiten het buitengebied in. Bovendien meandert er straks een prachtig park dwars door de wijk.

Prognose start bouw: september 2024
Prognose oplevering: zomer 2025

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 535.000 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  130 m2

 • Aantal kamers

  5

 • Aantal slaapkamers

  3

 • Aantal woonlagen

  3 woonlagen

Huistype

 • Soort woning

  Eengezinswoning

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape