Omschrijving

INSCHRIJVING GESLOTEN
De inschrijving is per maandag 29 maart 2021 gesloten. Alle kandidaten worden uiterlijk in de week van 5 april op de hoogte gesteld van de uitkomst van de toewijzing. Je kunt je nog wel inschrijven op de reservelijst via de projectwebsite van Forteneiland West. Hier vind je ook alle informatie over de woningen en de verkoopdocumentatie.

TYPE LUNET
Deze tweekappers liggen op schitterende plekken. Namelijk aan het water aan de noordkant, en aan de zuidrand tegen het park aan. Dit woningtype is met 6.30 m extra breed en dat maakt hem veelzijdig.

De Lunet heeft een klassieke U-vormige indeling op de begane grond en is ruim opgezet. Je komt binnen via de entree aan de zijkant van de woning. De hal biedt ruimte aan de technische installatie, een garderobe en een toilet. Aan de achterzijde van de woning is ruimte voor een gezellige leefkeuken. En aan de voorkant van de woning is plek voor een ruime zithoek. Maar wil je dit liever andersom? Dan kan dat ook!

LOCATIE
Forteneiland West vormt samen met Forteneiland Oost straks de mooie nieuwe wijk Forteneiland. Uiteraard sluit Forteneiland West qua architectuur aan bij het (bijna gerealiseerde) oostelijke deel van het eiland. Hier vind je stoere, en robuuste architectuur met een knipoog naar de oude forten van de Hollandse Waterlinie. En toch krijgt Forteneiland West ook echt zijn eigen, herkenbare sfeer door weer nét even anders te zijn. Krachtige vormen, gecombineerd met charmante details en veel aandacht voor groen geven dit eiland zijn karakteristieke gezicht. Hier vind je een bolwerk aan woonplezier.

Daarbij heb je alle voorzieningen op steenworp afstand. In de wijk vind je winkels, sportverenigingen, scholen en zorgcentra. Verder beschikt Culemborg over een treinstation die zorg voor een snelle verbinding naar Utrecht en 's-Hertogenbosch. Maar ook wanneer het openbaar vervoer niet de voorkeur heeft, is Parijsch via de A2 en andere snelwegen goed te bereiken.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 571.000 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  v.a. 164 m2 tot 178 m2

 • Aantal kamers

  5

 • Aantal slaapkamers

  3

 • Aantal woonlagen

  3 woonlagen

Huistype

 • Soort woning

  Eengezinswoning

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape